tam doğum arefesi hastane değişikliği :(

jasizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
125
4
96
merhaba kızlar,

ben bursa acıbadem'de doğum yapacaktım ama son anda bir istanbul telaşemiz çıktı eşimin işi sebebiyle istanbul'da yapmam gerekebilir doğumumu eşimin kardeşi ve kuzeninin eşi emsey hastanesinde yaptı doğumlarını eşim sen de oraya gidersin diyor hastane hakkında fikri bilgisi olan ya da oraya giden var mı aranızda lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim :18:

hastane bana çok yakın. yeni açılan bir hastane çok temiz ve lüks olduğunu söylüyorlar ben gitmedim ama doğum yapan tanıdıklarım var memnun kalmışlar. hakkında hayırlısı

canım ben İstanbul da değilim konunu görünce destek olmak istedim hiç sıkma canını herşey istediğimiz gibi ilerlemiyor bazen inşallah bahsedilen hastaneden ve dr. ve ekibinden oldukça memnun kalırsın sıkıntısızca doğum atlatıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alırsın canım dualarımdasın

Her işte bir hayır vardır derler..
O yüzden sıkmamak lazım canımızı...
Hastaneyi ziyaret edip bölüm hemşireleriyle danışmanlarla görüşebilirsin.
İçini rahatlatmak için yeterli olacağını düşünüyorum.

hastane bana çok yakın. yeni açılan bir hastane çok temiz ve lüks olduğunu söylüyorlar ben gitmedim ama doğum yapan tanıdıklarım var memnun kalmışlar. hakkında hayırlısı

teşekkür ederim kızlar dün akşamdan beri kafama takmış haldeydim ama bugün daha iyiyim insanlar dağda bayırda toz toprak içinde doğurmuş illa ki bir yolu olup çıkacak nazlanmama kararı aldım :26:

tabi bu korkmama ve biricik doktorumdan ayrılmama üzülmemi engellemiyor ama nasip işte pazartesi gidip ziyaret edeceğim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah teşekkür ederim destekleriniz için çok saolun iyi ki var bu kulüp bütün moralim oluyorsunuz :13:

sanırım emseyden hiç anne yok bizde kimse yorum yapmadı :26:

cnm aynı durumla bende karsı karsıya geldım ama bıraz farklı tam doguma 1 haftam kalmıstıkı dr um hastaneden ayrıldı bende farklı hastanede dogum yapma kararı aldım hastane degısıklıgınden dolayı sınırım bozulmustu...bagayı bı kafaya takmıstım ama sonuc takılmıcak bır konu ınankı dr dogurtmuyor kı senı sen doguruyorsun..Allah yardımcın olsun boyle konulara hıc takma bence ınan hıc takılacak bır konu degılmış..

inşallah benim için de öyle olur canım ya Allah yardımcım olsun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…