• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam Boy Mutfak Fırını Hangi marka alacam ben yaa?

azimesultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
1
0
1
64
Merhaba hanımlar bşr sorum var? Tam boy mutfak fırını alacam ama bosch siemens ve arçelik arasında kalıyorum. Özelliğinin çk olmasındansa uzun süre dayanması daha önemli. 1500 tl civarı bütçem var. Hangi markayım alayım. Alınca sürekli sorun çıkaran bi şey istemiyorum.

Annemin Arçelik fırın+ocağı vardı 10 seneden fazla kullandı, taşınırken birine verdi o kişi de hâlâ kullanmaya devam ediyor. 6-7 ay önce Bosch Fırın aldık, bundan önce başka bi fırınımız vardı ancak bozuldu markası beşyıldız gibi bir şeydi galiba ama attık. Neyse Bosch'tan da memnunuz. Ancak az önce anneme sordum Arçelik daha güzeldi diyor. :)

Sonuç olarak anneme göre Arçelik :)

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back