• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir çikolata kokusu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben açık parfüm almak istiyorum şu zamana kadar hep orjinal kullandım ama kalıcılıklarında sorun yaşadım. Kime sorsam herkes açık parfümleri tavsiye etti. Ben çikolata,kakao kokusu arıyorum kesinlikle şekerli,vanilyalı değil saf çikolata kokusu istiyorum. Geçenlerde d&p den a9 aldım ama hiç kalıcı değil ve parfümün kokusunu kimse alamıyor. Ne tavsiye edersiniz bana?

Merhaba arkadaşlar ben açık parfüm almak istiyorum şu zamana kadar hep orjinal kullandım ama kalıcılıklarında sorun yaşadım. Kime sorsam herkes açık parfümleri tavsiye etti. Ben çikolata,kakao kokusu arıyorum kesinlikle şekerli,vanilyalı değil saf çikolata kokusu istiyorum. Geçenlerde d&p den a9 aldım ama hiç kalıcı değil ve parfümün kokusunu kimse alamıyor. Ne tavsiye edersiniz bana?

bargello-317-sexy chocolate

bildiğin çikolata kokusu..

canım bak senın için sıteden başlık buldum onu oku istersen yorumlar var belkı işine yarar.çikolata kokan parfüm başlığında görürsün şimdi.:34:

ben çıkolata kokusunu parfümde sevmem ama seven arkadaşlara bvlgari blv notteyı önerebılırım.Deneyınce fikirlerinizi yazarsanız sevınırım:)
çıkolata kokusunu BULGARI kalıtesınde yakalayın bence:)

Back