Merhaba bayanlar,
Sony vaio fit multi flip 13" cok guzel ipince bir ultrabook yani tablet+pc si var ikisi bi arada diye geciyor. Teknosadan almistim. 21 ay garantisi hala devam etmekte. Kesinlikle cizik carpik sorunlu hic bir yeri yok. Ihtiyactan satiyorum. Icinde office 2013 sinirsiz paket ve 1 yillik kaspersky virus programi bulunuyor. Yaninizda tasimak mutfakta yemek tariflerine bakmak internette istediginiz gibi dolasmak icin mukkemel bi urun:)
Ilgilenen olursa iletisime gecebiliriz..
Eki Görüntüle 1147878
Eki Görüntüle 1147879
Eki Görüntüle 1147886
Fiyat nedir???????
3000tl olarak dusunuyorum
Sıfırı 2780 e var ben 2000 civarı bekliyodum max.
Tabiki dogrudur sizin baktiklariniz internet alim fiyatidir. Bildiginiz gibi oralar hasarli urun satar genelde magaza fiyatlari 3500dur. Ve teknosa nin hizmetinde istanbulda bulunanlar urunu gorebilirde hic bir mekanik ve donanimsal sorunu yok
Sizin aldığınız fiyat yüksektir ilk çıktığında 4000 civarıydı bunlar biliyorum . Fakat internet sitelerindeki ürünlerin hasarlı olduğu çok yanlış bir bilgi mağazalardan daha sağlam ürün satıyorlar ayrıca en ufak problemde gönderiyosun yenisini gönderiyolar veya iade kabul ediyorlar bu zamana kadar pek çok elektronik ürün aldım internetten en ufak bir sorun çıkmadı zaten sorun olsa anlamamamız mükün değil . Hayırlı satışlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?