How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tam Bayanlara Gore Ultrabook

Elesmera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
92
4
98
-Ultrabook SATILDI-

SATILIK SINIRSIZ INGILIZCE PAKETI // FIYAT : 1500TL

Gecen sene mayista 2400 tl lik indirimli paket ile kayit oldugum British Time Bakirkoy subesine sehir degisikligi sebebi ile hic baslayamadim.
Normalde tek kur 700tl civari iken bu firsati kacirmamanizi oneririm.
1500tl e tum kurlari verecegim.
Sube degisikligi hakkiniz bulunmakta.
Istanbul icindeyseniz beraber herhangi bir subesine gidip kayit devredebiliriz.
Sinirsiz egitim paketidir. Tum kurlar icerisine dahildir. Kitaplarinida verecegim.
Iletisim icin mesaj atabilirsiniz.

Not: sinirsiz olmasinin sebebi her kuru 2 kez tekrar alabiliyorsunuz. Para odemeden. Ogrenme garantili.

Eklentiler

• $Vaio-Flip-PC-Silver_2.jpg
    $Vaio-Flip-PC-Silver_2.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 164
  • $Vaio-Flip-PC-Silver_3.jpg
    $Vaio-Flip-PC-Silver_3.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 162
  • $Vaio-Flip-PC-Silver_1.jpg
    $Vaio-Flip-PC-Silver_1.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Merhaba bayanlar,
Sony vaio fit multi flip 13" cok guzel ipince bir ultrabook yani tablet+pc si var ikisi bi arada diye geciyor. Teknosadan almistim. 21 ay garantisi hala devam etmekte. Kesinlikle cizik carpik sorunlu hic bir yeri yok. Ihtiyactan satiyorum. Icinde office 2013 sinirsiz paket ve 1 yillik kaspersky virus programi bulunuyor. Yaninizda tasimak mutfakta yemek tariflerine bakmak internette istediginiz gibi dolasmak icin mukkemel bi urun:)
Ilgilenen olursa iletisime gecebiliriz..
Eki Görüntüle 1147878
Eki Görüntüle 1147879
Eki Görüntüle 1147886

Fiyat nedir???????

Sıfırı 2780 e var ben 2000 civarı bekliyodum max.

Tabiki dogrudur sizin baktiklariniz internet alim fiyatidir. Bildiginiz gibi oralar hasarli urun satar genelde magaza fiyatlari 3500dur. Ve teknosa nin hizmetinde istanbulda bulunanlar urunu gorebilirde hic bir mekanik ve donanimsal sorunu yok

Ozel mesajdan fiyatla ilgili konusabiliriz. Onun disinda sormak istediginiz tum sorulari bradan cevaplarim tesekkurler:)

Tabiki dogrudur sizin baktiklariniz internet alim fiyatidir. Bildiginiz gibi oralar hasarli urun satar genelde magaza fiyatlari 3500dur. Ve teknosa nin hizmetinde istanbulda bulunanlar urunu gorebilirde hic bir mekanik ve donanimsal sorunu yok

Sizin aldığınız fiyat yüksektir ilk çıktığında 4000 civarıydı bunlar biliyorum . Fakat internet sitelerindeki ürünlerin hasarlı olduğu çok yanlış bir bilgi mağazalardan daha sağlam ürün satıyorlar ayrıca en ufak problemde gönderiyosun yenisini gönderiyolar veya iade kabul ediyorlar bu zamana kadar pek çok elektronik ürün aldım internetten en ufak bir sorun çıkmadı zaten sorun olsa anlamamamız mükün değil . Hayırlı satışlar size

Sizin aldığınız fiyat yüksektir ilk çıktığında 4000 civarıydı bunlar biliyorum . Fakat internet sitelerindeki ürünlerin hasarlı olduğu çok yanlış bir bilgi mağazalardan daha sağlam ürün satıyorlar ayrıca en ufak problemde gönderiyosun yenisini gönderiyolar veya iade kabul ediyorlar bu zamana kadar pek çok elektronik ürün aldım internetten en ufak bir sorun çıkmadı zaten sorun olsa anlamamamız mükün değil . Hayırlı satışlar size

Her satis icin konusmadim. Genel anlamda bana bu sekilde denk gelmistir. Sifir ayarinda oldugu ve nerdeyse hic kullanilmadigi icin fiyat diger 2.ellere gore yuksek olabilir. Her yoruma acigim. Tesekkurler..

Istanbul icinde olanlar ultrabooku gorebilirler..

Fiyat son 2650tl ihtiyactan acil satilik son 5 gun..

Ptt ile gonderim saglanabilir.. kapida odeme secenegi ile..

Iletisim icin ozel mesaj atabilirsiniz.

Satılık ıngılızce sınırsız egıtım paketi(2000TL)
Gecen sene mayista 2400 tl lik indirimli paket ile kayit oldugum British Time Bakirkoy subesine sehir degisikligi sebebi ile hic baslayamadim.
Normalde tek kur 700tl civari iken bu firsati kacirmamanizi oneririm.
2000tl e tum kurlari verecegim.
Sube degisikligi hakkiniz bulunmakta.
Istanbul icindeyseniz beraber herhangi bir subesine gidip kayit devredebiliriz.
Sinirsiz egitim paketidir. Tum kurlar icerisine dahildir. Kitaplarinida verecegim.
Iletisim icin mesaj atabilirsiniz.

Not: sinirsiz olmasinin sebebi her kuru 2 kez tekrar alabiliyorsunuz. Para odemeden. Ogrenme garantili.

Pazarlik paylari vardir iletisime gecebiliriz!!

Ingilizce kir devri 1500tl hic bir yerde bulamazsiniz..

Back