Tam 40 hafta oldu bugun son dedı doktor ama

Y

yellowangelrufi

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi yellowangelrufi
ya kizlar mrb bugun son gunum ama halen oglumun gelmeye niyeti yok gibi yalanci sancilar var kac haftadir ama gercegi gelmedi ve geldiginide nasil anlarim bilmem ilk dogumum eger cumaya kadar gelmezse cuma gunu hastaneye yatiyorum suni sanci verecekler ama kime desem suni cok kotu diyolar Allah yardimcimiz olsun zamani gelince cikacak elbet ama beklemekten strese girdim korkum yok biran once bebegimi kucagima almak sarilmak koklamak istiyorum hayirli saglikli gel bebisim dua edelim birbirimize bir avazda kurtulalim insallah yirtiksiz dikissiz aminnnnnnnnnnnnnn

amin canım inşallah bebişini bir narada kucağına alırsın bitanem sağlıcakla bizlerede o müthiş anı anlatırsın canım sanırım normal doğum yapıcaksın hadi hayırlı doğumlar rabbim bizde yaşatsın o güzel heyecanı inşallah sen artık son andasın bizim daha 4 ayımız var canım dualarımız kızımla seninle

canım bende 40+5 günlük hamileyim benimde rahim ağzımda açılma ve yumuşama yok ayrıca hiç yalancı sancımda olmadı. doktor bana suni sancı versekte bu bebek gelmez dedi boşuna o kadar acı çekersin dedi bu salı sabah epidural sezeryanla alınacak.

ah canlarım ya rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.benim de son ayım rabbim yardımcımız olsun

bende 39+2 iyim bugün cuma 40 oluyoruz ama drum pazartesiye kadar bekşiycek bakalım inş. vakitlice gelir ya allahım hepimize kolaylıklar versin tüm hamileleri bir çırpıda kurtarsın inş.

allah yardimcin olsun..bende en cok agridan sizidan degilde dogum sirasinda yirtilmadan korkuyorum..hani sezeryan olsa hazirlikliyim karnimin kesilmesine ama bi anda cirt yirtilicak...

allah yardimcin olsun..bende en cok agridan sizidan degilde dogum sirasinda yirtilmadan korkuyorum..hani sezeryan olsa hazirlikliyim karnimin kesilmesine ama bi anda cirt yirtilicak...

slm allah yardimciniz olsun :Saruboceq:

kızlar bende33 haftanın ıcındeyım DOGUMDANDA COk korkuyorum allahım hepımızın yardımcısı olsun...

canımmm allah bir avazda kurtarsın inşallah.darısı bizlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…