Tam 4 yıl sonra eski sevgilimle aynı sinifta sinava girdik bir bakarmisiniz?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
4 yıl önce bitti iliskimiz. o gunden beride hic karşılaşmadık. Ama ben onu biran bile unutmadim. ve biliyorum bigun biryerde karsilasicaz. biran olsun umutsuzluga kapılmadım. okadar inandimki sonunda gerçek oldu. aslinda ikimizde birbirimizin evinin adresini biliyoruz.(ama o benim onunkini bildiğimi bilmiyo. tesadüfen karşima cikti) neyse tabi ben bu süre icinde onu bir sekilde sosyal medyadan takip ettim. biriyle cikiyodu. sonra dondurdu hesabini.3 yildirda haber alamadım. taki bugune kadar. acikogretim sinavinda karşılaştık. şimdi girdim ben sinifa oturdum sonra sınıf kalabalıklasti. bir de baktimki o girdi iceri ama beni görmedi kalabalikta. en arkaya oturdu. ben onu izliyorum tabi önden bakip duruyorum. ve bildiğim herseyi unuttum yeminle benden önce çıkıp ta yetisemem diye butun sorulari okumadan salladim herşeyimi yaptım hazır bir sekilde onun kalmaması bekliyorum. sinavin ortalarina dogru kafami tekrar cevirdim bu sefer gördü göz göze geldik. Neyse sinav bitti ben kalktım verdim kadın kontrol et cem bir dk dedi tamam dedim. osirada gözgöze geldik gulumsedik. neyse ciktim yavastanyuruyorumbanayetissindiye. geldi nbrdediiyiyimsendedimiyiyim. bayahizliyuruyosun dediguldumevetdedim. istesenigorunc inanamadimsenmisin degil misin olamaz dedim ana senmissin dedibende demekki olabiliyomus dedim. guldu. okulumu filan sordu kapiya kadar yürüdük sonra ayrıldık zaten kiz arkadaşıyla gelmişti durakta son kez baktim ve ayrıldık. onu görmem için birdahaki sinavimi beklicem 1 ay var. yaa ben bunca sene zor toparlanmisim simdi nasıl kendimegelicem bilmiyorum. onu okadar sevdimkiondansonrakimseylecikmadim. onu beklicem gerekirse ölene kadar. onu cok seviyorum. umudunuzu kaybetmeyin. Ben sınav boyunca onu izledim. hic zaman gecmesin istedim. ama sonra noldu sevgilisiyle yanimdan geçti gitti. Ölmek istiyorum ya ben onu bukadar severken o birbaskasiyla. ama olsun o mutluysa bende mutluyum Insallah hersey istedigi gibi olur.

Forumda yazım kurallarına mümkün mertebe özen gösterelim. Sizleri sınava tabii tutmuyoruz elbette ama okuyanların anlayabileceği şekilde yazarsak hem doğru yorumlar alırız, hem okuma zorluğu yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…