tam 2 ay sonra döndü şaka gibi bir akıl verin dostlar...

Çok iyi niyetlisin ama hastalığı bahane olarak kullanmış ve ayrılmış... Aradığı istediği neydi bilmiyorum ama isteklerine ulaşamadığı için sana geri dönmeye uğraşıyor.
İyi niyetli olduğumdan ciddi bir hastalığı olan bir insanla 8 sene geçirdim zaten iyi niyetimin kurbanı oldum resmen...

Evet cnm 2 ay öncesinde ayrılmasaydık herseyiyle kabulum dersim ama simdi aklım başımda mantığım ağır basıyor ama ya unutamassam diyorum kendime ya bidaha birine güvenemesem?
Daha sonra pisman olacagın bir sey yapmamak icin iyi düsün seviyorsanız katlanırsınız sevgi bitmisse hic olmaz

Canım gerçekten seven bi insan böyle ikileme düşmez. Daha cok seni kaybetmesin diye ne yapacağını şaşırır. Bence yol ver o daha düşünsün neyle yipranir neyle yipranmaz bencil adam ne olacak. Sen dusunecegine yipranirmiyim diye o dusunuyo .:KK17:
Aynen bende öyle düşünüyorum canım sevseydi böyle yapmazdı ben herseyiyle onu kabul etmeye hazırken...

hastalik allahtan geliyor. bu acidan ben onunla kalici rahatsizligina ragmen es adayim olarak yillarca devam ettim diyorsun. ama o terk etmisti diyorsun. 8 yilini verdigin bir kisi bir aciklama yapmadan madem sizi terk ettiyse.. bu buyuk bir saygisizlikdir hem size hem iliskinize. korkun onun saglik sorunu degil tutarsiz olusu olmali canim. bende bir seker hastasiyim artik kucuk cocuklarda bile bu mumkun. duygusal bir yapin var duygusallik insani cok yipratir. burcunu merak ettim su gurubu olabilecegini dusundurdu bana. bence cok iyi karar vermelisin. 8 yillik iliski bir aciklama yapilmamamissa simdiden sonrada. saglikli bir gelecek beklemek dogru olacagini sanmiyorum

İyi niyetli olduğumdan ciddi bir hastalığı olan bir insanla 8 sene geçirdim zaten iyi niyetimin kurbanı oldum resmen...

Sorun şu ki, diabet kontrol altına alınabilen bir hastalık. İlacı var, iğnesi var. Yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun yaşama ihtimali düşük. Üstelik sağlıklı olduğunu düşündüğümüz bireylerde, ilerleyen yıllarda ortaya çıkabiliyor. Eskiden genetik altyapının oluşması ile nesilden nesile aktarılan bu hastalık, şu an dengesiz beslenme, yanlış beslenme gibi sebeplerden kendiliğinden ortaya çıkabiliyor. Ailemde diabet yok ama ben hipoglisemi hastasıyım ama ilerlemesine izin vermiyorum. Üstelik baba tarafımda herkes kalp hastalıklarından dolayı vefat ediyor, anne tarafımda kanserden.Nedir yani şimdi bende bu durumun arkasına sığınıp sevgilime, biz evlenemeyiz mi diyeyim?

Bu tamamen bahane canım.Seninki hastalığın arkasına sığınmış.

Seni çok sevdiğinden ve hastalığı yüzünden geleceğini mahvetmek istemediğinden ayrıldı desem 8 senedir bunu hiç mi düşünmemiş? Ölümcül bir hastalığa da sahip değil her türlü kontrol altına alınabilen bir hastalık.

Yani bildiğin başkası için ayrılmış senden ve umduğunu bulamamış ya da alacağını almış ve şimdi güvenli limanına geri dönmek istiyor.

Yapma bunu kendine.

hastalik allahtan geliyor. bu acidan ben onunla kalici rahatsizligina ragmen es adayim olarak yillarca devam ettim diyorsun. ama o terk etmisti diyorsun. 8 yilini verdigin bir kisi bir aciklama yapmadan madem sizi terk ettiyse.. bu buyuk bir saygisizlikdir hem size hem iliskinize. korkun onun saglik sorunu degil tutarsiz olusu olmali canim. bende bir seker hastasiyim artik kucuk cocuklarda bile bu mumkun. duygusal bir yapin var duygusallik insani cok yipratir. burcunu merak ettim su gurubu olabilecegini dusundurdu bana. bence cok iyi karar vermelisin. 8 yillik iliski bir aciklama yapilmamamissa simdiden sonrada. saglikli bir gelecek beklemek dogru olacagini sanmiyorum
evet cnm sorun hastalığı olmadı hiç bir zaman..
Boğa burcuyum bu arada

Sorun şu ki, diabet kontrol altına alınabilen bir hastalık. İlacı var, iğnesi var. Yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun yaşama ihtimali düşük. Üstelik sağlıklı olduğunu düşündüğümüz bireylerde, ilerleyen yıllarda ortaya çıkabiliyor. Eskiden genetik altyapının oluşması ile nesilden nesile aktarılan bu hastalık, şu an dengesiz beslenme, yanlış beslenme gibi sebeplerden kendiliğinden ortaya çıkabiliyor. Ailemde diabet yok ama ben hipoglisemi hastasıyım ama ilerlemesine izin vermiyorum. Üstelik baba tarafımda herkes kalp hastalıklarından dolayı vefat ediyor, anne tarafımda kanserden.Nedir yani şimdi bende bu durumun arkasına sığınıp sevgilime, biz evlenemeyiz mi diyeyim?

Bu tamamen bahane canım.Seninki hastalığın arkasına sığınmış.
Evet cnm hasta diye asla onu terk etmedim ama o bahane etti işte

X