Tam 00:00'da Neler Oldu ?

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni Yıla Girdik..
Saat Tam 00:00'da Ne Durumdaydınız ?
Nasıl Girdiniz 2012'ye..
Haydi Burada Paylaşalım..

Tekrar Hepinizin Yeni Yılını Kutluyorum..
Sağlık, Mutluluk ve Huzur Diliyorum..
Bebiş İsteyen Arkadaşlarıma da İnşallah Bebek..

mutlu aşk dolu yeni bi yıl olsun inşallah canım

ntv ve cnn arasında gezdim durdum evdeydim nasıl kutlandı diye baktım öle geçti.ha bide ntv 00.00da reklama girdi

yeni yilin kutlu mutlu olsun canimcim

esimle bomba havayi fisek patlatmak icin disari ciktik

o bombalari patlatirken bende korka korka etrafima bakindim, dört bir yandan okadar cok fisek bomba patlatildiki:119: biri bana denk gelmesin diye:18:fena barut kokusu var havada
atkimla basbasa kutladik

bende ders çalışarak girdim yeni yıla.
dedim ders çalışarak girersem bütün yılım çalışarak geçer belki

Bizim elektrikler gitti 00.00da karanlık bir şekilde girdik.Umarım sene boyu karanlıkta kalmayız.Ayrıca herkesin yeni yılı mutluluk, huzur, sağlık, dostluk, umut ve bol kazançlar getirsin

ben hala 2011deyim 10 dakika kaldi - esimle beraber bilgisayarda oyun oynayarak girecegiz gibi gorunuyor son 3 yilbasi da ayni sekilde olmustu zaten

1 Ocak nişanlımın doğum günü olduğu için hem yeni yılını hem de d. günün kutlamak için onu aradımm telefonda fingirdeşirkenn esneme-hapşurm karışımı bir şey yaşadım iğrençti Gönlüm nişanlımda ,gözlerim Hadisenin sergilemekten çekinmediği etli bacaklarında,(halkımız daha çok dana gibi ibaresini kullanıyor) ağzımda üç beş kajuyla yeni yıla girdim.Saygılar efenimmm

Ben tam sevgilimi aramak için telefonu elime almıştım sevgilim beni aradı çok mutlu oldum :)

Balkonda; bakınaaa bakınaaaaaa hindi gibi düşüneee düşüneeeeee derken bum bum sesleriyle birlikte sakin bir giriş yaptım.

ben ist da nişantasındai kutlamadaydım eşimleeee havafi fişekler vebeyaz beyaz confettilerle girdik ve kocama bir öpücük kondurdum

10 dedik 9 dedik 8 dedik 5 e kadar geldik bekliyroduk ben kocam kardeşim ve sevgülüsü 0 diyelim öpüşelim diye ama oğlum uyandı 00:00 da oğlumu yatağından alıyordum ben galiba :) Bu kötü haber zaten uyumuyordu artı hiç uyumayacak bir sene daha kocamla sadece bakışacaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…