• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam 00:00'da Neler Oldu ?

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
Merhaba Arkadaşlar, :3:
Yeni Yıla Girdik..
Saat Tam 00:00'da Ne Durumdaydınız ?
Nasıl Girdiniz 2012'ye..
Haydi Burada Paylaşalım..:32:

Tekrar Hepinizin Yeni Yılını Kutluyorum..:16:
Sağlık, Mutluluk ve Huzur Diliyorum..:16:
Bebiş İsteyen Arkadaşlarıma da İnşallah Bebek.. :16:

mutlu aşk dolu yeni bi yıl olsun inşallah canım :16:

ntv ve cnn arasında gezdim durdum evdeydim nasıl kutlandı diye baktım öle geçti.ha bide ntv 00.00da reklama girdi :60::60:

Merhaba Arkadaşlar, :3:
Yeni Yıla Girdik..
Saat Tam 00:00'da Ne Durumdaydınız ?
Nasıl Girdiniz 2012'ye..
Haydi Burada Paylaşalım..:32:

Tekrar Hepinizin Yeni Yılını Kutluyorum..:16:
Sağlık, Mutluluk ve Huzur Diliyorum..:16:
Bebiş İsteyen Arkadaşlarıma da İnşallah Bebek.. :16:

yeni yilin kutlu mutlu olsun canimcim :48:

esimle bomba havayi fisek patlatmak icin disari ciktik:55:

o bombalari patlatirken bende korka korka etrafima bakindim, dört bir yandan okadar cok fisek bomba patlatildiki:119: biri bana denk gelmesin diye:18:fena barut kokusu var havada :25:
atkimla basbasa kutladik:7:

bende ders çalışarak girdim yeni yıla.
dedim ders çalışarak girersem bütün yılım çalışarak geçer belki :1:

Bizim elektrikler gitti 00.00da karanlık bir şekilde girdik.Umarım sene boyu karanlıkta kalmayız.Ayrıca herkesin yeni yılı mutluluk, huzur, sağlık, dostluk, umut ve bol kazançlar getirsin:16::16:

1 Ocak nişanlımın doğum günü olduğu için hem yeni yılını hem de d. günün kutlamak için onu aradımm telefonda fingirdeşirkenn esneme-hapşurm karışımı bir şey yaşadım iğrençti :60: Gönlüm nişanlımda ,gözlerim Hadisenin sergilemekten çekinmediği etli bacaklarında,(halkımız daha çok dana gibi ibaresini kullanıyor:60:) ağzımda üç beş kajuyla yeni yıla girdim.Saygılar efenimmm:38:

Ben tam sevgilimi aramak için telefonu elime almıştım sevgilim beni aradı çok mutlu oldum :)

Balkonda; bakınaaa bakınaaaaaa hindi gibi düşüneee düşüneeeeee derken bum bum sesleriyle birlikte sakin bir giriş yaptım. :31:

ben ist da nişantasındai kutlamadaydım eşimleeee havafi fişekler vebeyaz beyaz confettilerle girdik ve kocama bir öpücük kondurdum:1:

10 dedik 9 dedik 8 dedik 5 e kadar geldik bekliyroduk ben kocam kardeşim ve sevgülüsü 0 diyelim öpüşelim diye ama oğlum uyandı 00:00 da oğlumu yatağından alıyordum ben galiba :) Bu kötü haber zaten uyumuyordu artı hiç uyumayacak bir sene daha kocamla sadece bakışacaz :)

Back