tali_tan üyelerimizden olan kardesimiz ücüzlerinden olan eymeni kaybetti:(

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
748
49
98.jpg

tali_tan bebeklerinden eymen vefat etmistir
Bu acılı gününüzde acınızı paylaşıyor eymen e Allahtan rahmet, kederli Ailesine sabırlar diliyoruz.

eymenim sen cennette bir meleksin gunahsiz bir melek

anne ve babana sefeat edecegin gibi bizlere et emi

simdi senin annen baban huriler olacak

ne guzel direk gunahsiz bir bebek cennete ugurlandi bugun

tali_tan senin yaninda olmayi ne cok isterdim inan
verende Allah alanda Allah bunu unutma
melegimin ömrü bu kadarmis Allah sana sabir versin diger iki melegin sagligina kavussun insallahhhhhh daha bir cok seyler yazmak isterim elim varmiyor cok uzgunum cokkk
Rabbim diger iki melegine sifa versin saglicakla cikin hastaneden insallah dualarimiz seninleeee

normal_cicek-12.jpg

canim eymenim sen bu cicek kadar beyaz günahsiz ve özelsin kirlenmeden cennete gittin
bizlerede sefeat et guzelim

Son düzenleme:
canım başın sağolsun allahım inşallah diğer bebeklerine sağlık sıhhat versin . hepimiz aynı dönemleri geçtik her türlü zorluğu olacağı kabul ederek bu bebekleri istedik rabbim harşeyin hayırlısını verir . dualarımız seninle ve küçük yakışıklılarla

kac gundur girmiyordu hastaneyi aradim ulasamadim...........
kafayi yiycem yaa sonra evi aradim cikan olmadibdedim yine denerim aradan saatler gectikten sonra eve tel geldi.............

aa almanyadan actim bir erkek sesi ben dedim gulun arkadasiyim bebeklerin durumunu soracaktim dedim........

biri iyi degil birisi iyi dedi sonra esim burada dedi dedim goruseyim............

sonra gule verdi ona sordum aynisi söyledi hic 3. bebekten bahsedilmiyor............

alacagim cevaptan korkarak sordum sessiz ve sedasiz dedim peki eymen nasil (EYMEN VEFAT etti )dedi gul..........

ayyyyy inanilmaz uzuldum teselli etmeye calistim ana yuregi ne yanginlar vardir onun icinde simdi .......

dedim metanetli ol ben bile tesselli edemedim tali_tanimi....

yaa dedim diger iki bebek icin olacak dualarimiz kendine iyi bak sefatcin var uzulme diyebildim bu durumda ne denirdikii:5::43:

çok üzüldüm Allah rahmet eylesin sabrını versin kalan yavrularına hayırlı uzun ömür bahşetsin insallah

Ayyy çok üzüldüm. Rabbim sabır versin ailesine, Allah onun ömrünü geride kalan kardeşlerine versin inşallah.

çok üzüldüm... allah rahmet eylesin... inşallah bebeğimiz annesine şefaatci olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
cok uzuldum basligi gorunce
Allah rahmet eylesin, Ailesine sabir versin
onlari cennetinde bulustursun insallah...

çok üzüldüm ne haldedir kimbilir Allah'tan sabır diliyorum tüm aileye kalan iki miniği de sağlık diliyorum Yüce Rabbimden ..

Çok zor ama işte imtihan...
Diğer yavrularıyla teselli bulup ,Allah'a sığınıp, ayakta duracak..
Rabbim onada tüm evlat acısı çekenlere de yardım etsin, sabır versin.
Hiç bir kuluna da yaşatmasın inşallah..

Back