Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar ben bu aralar tala karınca yumurtası yağı veya kremini çok duyuyorum.Kullanan varsa biraz bilgi verebilir mi ya da gerçekten işe yaradı mı?
ben bir iki kez kolumda denemiştim ama bende işe yaramadı, hatta sert çıkmıştı kollarımda ki kıllar hala duruyor topuklarımın altına sürüyorum yumuşatıyor
Hadi ya zaten 1 sene bilemedin 6 ayda gösteriyormuş etkisini ama sertleştirmiş seninkini enteresan böyle ürünlere güvenmemek lazım demek ki. Azaltıcam derken çoğaltıyorlarmış.Ama en azından topuklarına yaramış
Ya benimde kafam çok karıştı bu konuda.Biri beğeniyo biri beğenmiyo.Sağlık bakanlığından toplatıldığını duydum ama hala orjinal satan yerlerde varmış.Ayrıca okuduğuma göre bu karınca yumurtasından değil karıncayumurtasına eş değer bir bitkiden yapılıoyormuş.Yani anlayacağın kafam çok karıştı