• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TALA KARINCA YAĞI KULLANAN VAR MI

minedry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
4
1
1
35
arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama tala karınca yapı kullanan arkadaşlarım varsa yazabilirler mi ben aldım bugün 15 tlye ama galiba orjinal degil benimki orjinalin üzernde arapça yazılar falan yazıyormuş. ne kadar nasıl kullanmalıyım tüy azaltym derken coğaltma ya da başka bişe olmaz dimi tecrübelerinizi yazarsanz cok memnun olurum bunu kullanıp etkisini görürsem orjinalini alcam da nerdeN bulucaksam kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum canlar

arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama tala karınca yapı kullanan arkadaşlarım varsa yazabilirler mi ben aldım bugün 15 tlye ama galiba orjinal degil benimki orjinalin üzernde arapça yazılar falan yazıyormuş. ne kadar nasıl kullanmalıyım tüy azaltym derken coğaltma ya da başka bişe olmaz dimi tecrübelerinizi yazarsanz cok memnun olurum bunu kullanıp etkisini görürsem orjinalini alcam da nerdeN bulucaksam kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum canlar

Merhaba cnm ben kullaniyorum talayi. Arapca yazisi yok ama aktardan aldim 15 tl ye. Agda yaptıktan sonra sürüyorum hemen daha sonra da 4-5 gece yatmadan evvel sürüp yatiyorum. 4-6 ay arasi faydasini görürsunuz diyor ben cok gördüm açıkçası baya azalttı tüyleri ciksa bile uzaktan gözükmüyor. Sadece koltuk altina kullandim henüz onu da belirteyim. Ayrıca o 4-5 gün boyunca deodorant roll on vs kullanmadim ki gözenekleri tikamasin uagi emsin iyice diye. Ayrıca yine o süreçte dustan cikar cikmaz sürüyorum gözenekler acikken. Ben oldukca faydasini gördüm sende almisken denemelisin. En belirgin etkiyi de 4.aydan sonra gördüm cnm insallah sende seversin hoscakl☺

Back