Takviye mama kullanımında su...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bebeğim 3,5 aylık mama takviyesi yapıyorum havalarda çok fazla sıcak arada bebeğe çok az bir kaç damla olmak şartıyla bir iki kere su vermiştim... Sizler veriyor musunuz? Henüz daha doktora danışmadan netten araştırdığım kadarıyla bilgilendim yakında gidince sorucam bir de sıcaklardan ötürü aşırı terliyor boncuk boncuk ve çok ama çok fazla huysuz geceler sürekli uyanıyor iki saate bir ağlıyor elini yüzünü yıkayınca susuyor ne yapacağımı bilemedim🤦🏻‍♀️

Canım ince gıydır ,ustunu örtme . bide gunluk duş aldır . mama ben vermıyorum ama verenlerın su vermesi gerektiğini duymştum . elbette dr danış 😊 biz dayanamıyrz sıcaga küçücük bebekler nasıl dayansın 🥵

Canım ince gıydır ,ustunu örtme . bide gunluk duş aldır . mama ben vermıyorum ama verenlerın su vermesi gerektiğini duymştum . elbette dr danış 😊 biz dayanamıyrz sıcaga küçücük bebekler nasıl dayansın 🥵
Aynen öyle bazen çok üzülüyorum en azından bizler bir şekilde kendimizi ferahlata biliyoruz ama onlar biz bir şeyler yaparsak onlar için anca öyle ferahlıyorlar😞 zaten hep atletle duruyor veya şort tişört vs giydirceksem atlet giydirmiyorum geceleri üstü hep açık ve nerdeyse her emzirmenin ardında ayaklar kollar ense boyun yüz saç her yerini öyle bi yıkıyorum garibim diğer türlü dayanamaz

Soylenen su ihtiyacini mamadan karsiladigi ama bende 4.aydan itibaren bir cay kasigi kadar vermistim günde 3 4 kez
Ben işte geçen hafta bir iki damla vermiştim ilk çok garipsemişti suratı değişti başta sonra içti bide dün çok huysuzdu bide sıcak o yüzden verdim belki rahatlar diye aradan zaman geçti rahatladı güzel emip uyudu gecede iyiydi huysuzluğu tutmamıştı

Back