İlla ki oluyordur ama içeriği çok zengin değil. Promotil men protime men kullanabilirsiniz.İyi günler herkese )) Kızlar eşinizde takviye için Argifertil M ilaç kullanan oldu mu? Yararı oluyor mu acaba bilginiz var mı?
Ben de ilk seferdir duyuyorum, doktor yazdı diye bir de buraya sorayım dedim. Şimdi bakıp bir onlarla kıyaslayayım hemenİlla ki oluyordur ama içeriği çok zengin değil. Promotil men protime men kullanabilirsiniz.
Ancak içme şeklinde buldum bunları kapsülleri var mı acaba?İlla ki oluyordur ama içeriği çok zengin değil. Promotil men protime men kullanabilirsiniz.
Evet şase şeklinde. Kapsül olarak olmuyor bu tarz takviyeler.Ancak içme şeklinde buldum bunları kapsülleri var mı acaba?
Yarın bir eczanede danışırız, eşim de şase içerse bunlar daha mantıklı gibi. Ben yazdığımın içeriği zayıfmış siz dediğiniz gibiEvet şase şeklinde. Kapsül olarak olmuyor bu tarz takviyeler.
Vitaminden memnun kaldinizmi acaba hayırlı sonuç alabildinizmiCanım tüp bebeğe başladık biz 4 yıl dan sonra eşim argifertili kullanıyor spermleru çoğalması için vermiş doktor yumurta toplamadan önce kullanması gerekiyormuş bende aynı kutunun ilacın pembe olanını kullanıyorum cumartesi günü kontorolumuz var gelişmeleri yazarım
Siz de sonuç alabildinizmi acaba vitamin ise yaradimiiyi günler bende argifertil aldım hem m hem f olanından nasil kullanılır ve faydası varmi bilgisi olan cevaplayabikir mi
Sizde argifertil mi kullandınız sonucunuz ne oldu acabaCanım bi gelişme oldumu bende o süreç içindeyim
Canim promotil men içeriği zengin ama ne suda çözülüyor neden cok yaygin proxeed plus a gectik biz 3 kutu promotil men kullanmıştır eşim topak Topak oluyor diyordu eczanelere danistik proxeed plus daha iyi dediler icerik hersey değil yani 10 dk karşılıyoruz suda hala parca parça oluyordu proxeed 20 saniyeye eriyor bu bence kalite göstergesiİlla ki oluyordur ama içeriği çok zengin değil. Promotil men protime men kullanabilirsiniz.
Topaklaşma önleyici koymamış olabilirler. :)Canim promotil men içeriği zengin ama ne suda çözülüyor neden cok yaygin proxeed plus a gectik biz 3 kutu promotil men kullanmıştır eşim topak Topak oluyor diyordu eczanelere danistik proxeed plus daha iyi dediler icerik hersey değil yani 10 dk karşılıyoruz suda hala parca parça oluyordu proxeed 20 saniyeye eriyor bu bence kalite göstergesi
Günaydın canım çok zaman geçmiş formun üzerinden ama son durumun nedir ? Bu argifertil işe yaradı mı ?Canım tüp bebeğe başladık biz 4 yıl dan sonra eşim argifertili kullanıyor spermleru çoğalması için vermiş doktor yumurta toplamadan önce kullanması gerekiyormuş bende aynı kutunun ilacın pembe olanını kullanıyorum cumartesi günü kontorolumuz var gelişmeleri yazarım
Bana da doktor önerdi kullanıp memnun kalan var mıGünaydın canım çok zaman geçmiş formun üzerinden ama son durumun nedir ? Bu argifertil işe yaradı mı ?
Merhaba faydasini gördünüz mili sonuç nedir teşekkür ederimiyi günler bende argifertil aldım hem m hem f olanından nasil kullanılır ve faydası varmi bilgisi olan cevaplayabikir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?