• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taktim kafamdan atamiyorum yardim edin

cikolatalisufle

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
29
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar soyle basliyim oncelikle sikintili bir donemdeydim mevsimsel ic sikintisi gibi sonra kuafore gitmeye karar verdim kendimi iyi hissetmek icin gittim kuafor saclarimi yakti mahvetti sonra duzelttirmek icin ne paralar harcadim sacima surmedigim sey kalmadi suan hala kotuler ve saclarima takigim bu ozguvenimi aldi goturdu benden ders bile calisamiyorum aklima surekli saclarim geliyor surekli aynaya bakma ihtiyaci duyuyorum ailem bile bana takintili oldugumu soyluyor bir de suratimi yolluyorum farkinda olmadan sivilcelerimle oynayip yara ediyorum. Herkesi kendimden soguttum bu yuzden yardim edin nasil kurtulucam bu durumdan sevgi gormek istiyorum bir de canim icim cok sikiliyor

Herkesi kendimden soğuttum derken?
Saçlarınıza açtırma işlemi yapmış olmalısınız yıprandığına göre. Koyu renklerde kendi saç tonunuza yakın bir renge boyayın.
Daha sonra saçlarınız için yağlar, kremler kullanabilirsiniz. Ayrıntıya girmek istemiyorum. Saç bakımı topiğinde hepsi yazıyor zaten.
Kökü sizde nasılsa uzar, kendine gelir merak etmeyin.:ssz:

Back