• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taktım ben ev sahibine ve kiracısına

meldasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
5
0
36
34
İstanbul
neler yapmadılarki şimdi onları anlatmayimde kafamın içindeler sürekli kavga halindeyim onlarla bazen kaptırıyrum kendimi gerçekmiş gibi geriliyorum :( bu durumdan rahatsızım enerjimi alıyorlar dahada kızıyorum kendimi toparlıyamıyorum kendimi şimdi evi taşıycam bu yüzden daha iyi olucak diye umuyorum görmiycem böylece çıkıcaklar aklımdan ama taşındığım yerde de böyle sıkıntılar olurmu diye endişe ediyorum :( yardım edermisinz yorum bekliyorum:50:

neler yapmadılarki şimdi onları anlatmayimde kafamın içindeler sürekli kavga halindeyim onlarla bazen kaptırıyrum kendimi gerçekmiş gibi geriliyorum :( bu durumdan rahatsızım enerjimi alıyorlar dahada kızıyorum kendimi toparlıyamıyorum kendimi şimdi evi taşıycam bu yüzden daha iyi olucak diye umuyorum görmiycem böylece çıkıcaklar aklımdan ama taşındığım yerde de böyle sıkıntılar olurmu diye endişe ediyorum :( yardım edermisinz yorum bekliyorum:50:

Merhaba,arkadasım.Ben de aynen senin gibi olmustum ,ev tutmustuk ev sahibi ruh hastasıymıs,sonra da her gun bize karısıyordu ,kavga vardı her gun ,ben o kadının yüzünü görmekten korkuyordum ,tabi kendim yabancı oldugum ucun bana surekli bakırıyordu,ben de cok sinirli oldum ,nefret ediyordum .Sonra da birden bir patladım rahatsızlanmaya basladım,hastalıgım çıktı Guatr zehirlenmesi.O kadar cok uzuyordu ki beni.Simdiye kadar rahatsızlıgım suruyor tedavi goruyorum .Ben tasındım baska eve o kadını unuttum ,ama korkunç hissi gitmedi psikolojim bozuldu ,eve kimsini almiyorum ,sen once psikologo gitmesen benim gibi rahatsızlanacaksın...

Back