Taktik Şart Mı?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

Bir süredir hayatımda birisi var. Onu seviyorum. Sevildiğimi de biliyorum, hissediyorum. Sizlere belki de abartı gelecek ama yanımda yokken dahi kalbimde sıcaklığını hissediyorum.

Gel gelelim benim içimi sıkan konuya. Ben öyle pek taktik insanı değilim ilişkilerimde. 2 kere yazdım bir kere yazmayayım merak etsin, ay çok yüz verdim biraz peşimde koşturmam lazım olaylarına gelemiyorum.
İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Sevgimi göstermeyi, karşımdakine sevildiğini hissettirmeyi seviyorum ki bence normali de bu.

Ama birçok kişiden ilişkide çeşitli hesaplar vs. olmazsa yürümez, biraz peşinde koşturacaksın ki şımarmasın, onun için önemli olasın gibi gibi laflar duyuyorum.

Sizler ne diyorsunuz? Bunların doğruluk payı var mı? İlla taktik yapmak, kendini frenlemek şart mı?

Ben de sizinle aynı fikirdeyim.
Zaten dikkat ederseniz, taktiklerle hesaplarla uğraşanların doğru düzgün yürüyen ilişkileri yoktur. Güzel ilişkisi olanlar zaten bu kadar hesaba gerek duymuyor.

Seviyorsan seversin, ilgilenmek istiyorsan ilgilenirsin. Bu kadar basit. Ne uğraşçam, 3 kere yaz, 5 kere yazma, telefonunu 1 kere aç, 2.de açma... Bırakın allasen ya. :)
Samimi olmak güzel şey. İstemezdim adamın birinin benimle taktikli maktikli ilişkide olmasını. Hoş, adamlar zaten neyse o oluyorlar. Taktikle, numarayla uğraşanlar hep kadınlar.

Ben esime hep sevgimi gosteriyorum.o da simariyor sanki.. Eskiden bana sarilirdi operdi bebegim derdi... Simdi yok... Azarlamasi artti arrik rahatca bana bagiriyor mesela.. Düşünüyorum ben de cok mu ustune gidiyorum :KK12:

Ben de sizinle aynı fikirdeyim.
Zaten dikkat ederseniz, taktiklerle hesaplarla uğraşanların doğru düzgün yürüyen ilişkileri yoktur. Güzel ilişkisi olanlar zaten bu kadar hesaba gerek duymuyor.

Seviyorsan seversin, ilgilenmek istiyorsan ilgilenirsin. Bu kadar basit. Ne uğraşçam, 3 kere yaz, 5 kere yazma, telefonunu 1 kere aç, 2.de açma... Bırakın allasen ya. :)
Samimi olmak güzel şey. İstemezdim adamın birinin benimle taktikli maktikli ilişkide olmasını. Hoş, adamlar zaten neyse o oluyorlar. Taktikle, numarayla uğraşanlar hep kadınlar.
Yazmak istediğimde yazdım, sevdiğimi söylemek istediğimde söyledim diye bu hatun cepte diye düşünmez değil mi?
Uzun süredir tanıdığım en olgun erkeklerden biri. Onunla güzel bir ilişki yaşamak istiyorum da ondan bu vesvesem..

Merhaba hanımlar,

Bir süredir hayatımda birisi var. Onu seviyorum. Sevildiğimi de biliyorum, hissediyorum. Sizlere belki de abartı gelecek ama yanımda yokken dahi kalbimde sıcaklığını hissediyorum.

Gel gelelim benim içimi sıkan konuya. Ben öyle pek taktik insanı değilim ilişkilerimde. 2 kere yazdım bir kere yazmayayım merak etsin, ay çok yüz verdim biraz peşimde koşturmam lazım olaylarına gelemiyorum.
İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Sevgimi göstermeyi, karşımdakine sevildiğini hissettirmeyi seviyorum ki bence normali de bu.

Ama birçok kişiden ilişkide çeşitli hesaplar vs. olmazsa yürümez, biraz peşinde koşturacaksın ki şımarmasın, onun için önemli olasın gibi gibi laflar duyuyorum.

Sizler ne diyorsunuz? Bunların doğruluk payı var mı? İlla taktik yapmak, kendini frenlemek şart mı?

Taktik düşünmüyorum ki.
İçimde bir korku var sadece.
Yukarda ki konuyu sen yazdıysan bariz taktik düşünüyorsun

Sadece başlığın bile yeterli !

Uzun süredir tanıdığım birisi aslında. Hep olgun bulmuştum onu.
İlişkimiz perşembe günü başladı.
O zaman şöyle diyeyim
Kendin ol.
Taktik maktik yapma.
Hayatının merkezine onu koyma. Sosyal hayatınla özel hayatını dengelemeyi bil. Telefon sürekli elinin altında olmasın. Bunu taktik olarak ele alma. Her mesaj yazana koştura koştura cevap verme, önceliğin kendin olsun. Hobilerinle ilgilen bu süreçte. Kendine değer verdiğini göster. Kendin ol. Kendin ol.
Bunları hayatındaki bütün insan ilişkileri için uygulayabilirsin. Sen kendine değer vermezsen karşı taraf da vermez. Ama sen bak benim önceliğim Ben dersen seni kaybetmekten korkar.

Sevgili annacığım. Sen ilişkilerinde hep karşıındakinden hızlı davranıyorsun. O yüzden üzülüyorsun.. ağırdan al. Yavaş ol. Kacan kovalanır gibilerinden. Anlatabildim mi.

Bu yüzde yüz çalışan bir taktiktir.

Yazmak istediğimde yazdım, sevdiğimi söylemek istediğimde söyledim diye bu hatun cepte diye düşünmez değil mi?
Uzun süredir tanıdığım en olgun erkeklerden biri. Onunla güzel bir ilişki yaşamak istiyorum da ondan bu vesvesem..
Doğru düzgün bir adam niye öyle düşünsün ki... Ben erkek olsam, neyse o olan delikanlı kadından hoşlanırdım mesela, sözümona onun peşinden koşayım, ona bağlanayım diye taktiklerle kendinden geçen kadınlardan değil.

Hayır ne alakası var?
Neden öyle düşünsün,karakteri olan birisi öyle düşünmez.

Taktik şart diyenlerdenim.
Taktik ve hesap kitap yapmak aynı şey değil.
Uzun soluklu ilişki için gereken bikaç olmazsa olmaz şeyi kendine huy edinceksin hepsi bu.

Merhaba hanımlar,

Hiç taktik yapmadım sevgimi gösterme kısmında hep çok şeffaftım,peşimde filan da koşturmadım öyle bi çaba içerisine de girmedim hiç,insan evladına denk gelmişim hala ilk günkü gibi bilir kıymetimi. Taktik maktik yalan dolan deyip kenara çekiliyorum.

Taktik yapmak olmayacak ilişkinin süresini uzatıyor bence. Eğer yeter ki sevgilim olsun yanımda dursun uygun olup olmamamız önemli değil diyorsanız taktik yapan birinden öğrenebilirsiniz. Ama ilk zamanlar geçince olacağı varsa oluyor.

X