• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taktığım kitap şeker portakalı

melody

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
311
8
621
47
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Yıllar önce Vascencelos' un Şeker Portakalı adlı kitabını okumuştum. Çok çok etkilenmiştim. Şİmdi bu kitapa taktım kafayı tekrar okumak istiyorum ve de benim olmasını istiyorum. 2. sini yani güneşi uyandıralım ı buldum. ve devamı deli fişek i de. Malum artık kitap almak bir lüks durumuna gelicek nerdeyse hele de benim gibi ev borcu ödeyen biri için. Şükür ki arada çevremden ödünç alıp okuma zevkimi yine tatmin edebiliyorum. Benim KKdaki sizlerden isteğim şu. Bu kitapa sahip olan ve onun için çok önemli olmayan varsa aranızda lütfen bana bu kitabı hediye eder mi..ederse çok mutlu olurum. Saçma bir istek belki .. ama KK daki samimiyete güvenerek talep ettim. Belki kütüphanesinde öylece duran biri vardır burda...
teşekkürler,

keşke bende olsaydı canım, hemen yollamak isterdim, o kitabı, ama özellikle de güneşi uyandıralımı çok severim. belki sahaflarda ikinci elini çok da ucuza bulursun?

bende var fakat ben kitaplarımı kızıma saklıyorum özellikle benimde çok sevdiğim şeker portakalı ve sol ayağım kitaplarını kızım 2 sınıfta iki sene sonra okumasını sağlayacağım

O kitap, herkesin okuması gereken bir kitap!!!
Çok güzel bir istek=)
Ama bende yok kitaplarımı hep kütüphaneden alıyorum. Malum öğrenci hali=(Oradan okudum ben de romanı.

Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir arkadaşım sağolsun kütüphanesinden bana hediye etti. :)

aaa,çocukluğumun kitabı ya:) çocuğuma mutlaka okutacağım kitaplardan biri...ben okurken de annem bayılmıştı kitaba:)

bir kitabı okurken ağlayacağım aklıma bile gelmezdi ama bu kitapta çok ağladım. zezenin hikayesi çok dokundu bana:)

çok güzel kitaptır daha önce görseydim alır hemen sana yollardım

Back