• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksim Gezi Parkı'nın Yıkılmasının Prostesto Edilmesi Haberleri (farklı gözlerden)

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
$BLYKjseCEAA_PYU.jpg

resme tıklayın

reuters ı kınıyorum, gül suyu o:27::27:

Caaanım ülkemin gündemini doğru ve tarafsız takip edebilmek için, Artık yabancı ajansları takip etmeye başladık valla. Ne hikmetse son zamanlarda, Türk haber kanallarıyla/gazeteleriyle, yabancı haber kanallarının haberleri hiç birbirini tutmuyor:27:

Günün sorusu: peki sorun kimde?

redhackin yayınlamış olduğu listede, egemen bağışın dağıttığı (hediye/rüşvet//suspayı artık ne derseniz) Çekler'inin büyük bir kısmının basına gittiğini görünce, sorunun kimde olduğunu daha net anlıyoruz.

Özgür ve tarafsız bir basın istiyooooruz.

Son düzenleme:
Caaanım ülkemin gündemini doğru ve tarafsız takip edebilmek için, Artık yabancı ajansları takip etmeye başladık valla. Ne hikmetse son zamanlarda, Türk haber kanallarıyla/gazeteleriyle, yabancı haber kanallarının haberleri hiç birbirini tutmuyor:27:

Günün sorusu: peki sorun kimde?

redhackin yayınlamış olduğu listede, egemen bağışın dağıttığı (hediye/rüşvet//suspayı artık ne derseniz) Çekler'inin büyük bir kısmının basına gittiğini görünce, sorunun kimde olduğunu daha net anlıyoruz.

Özgür ve tarafsız bir basın istiyooooruz.

aynen yabancı haber sitelerini takip ediyorum

bu arada son söylediğin olayada ayetle karşılık vermiş kendisi, hayret ediyorum her durumda kendinilerini haklı çıkarabiliyorlar!

Back