O an korkudan ne yapacağımı şaşırdım .indiğimde tek düşündüğüm bian öncr uzaklaşmaktı.Plakasını alıp şikayet etseydiniz keşke. Cep telefonuyla kulaklıksız konuşmak suç şoför için.
Cok gecmiş olsun. Kötü olmuş boyle bir şey yaşamanız hem de hamileyken ama işte memlekette herkes sinir hastası oldu garip garip hareketler herkeste.
Durağından bindim.olay büyüsün istemedim hala şuan korkuyorum çünkü gözü dönmüş şikayet etsem sinirini benden çıkarmasından korkuyorumPlakayı alıp şikayet etmediniz mi?
Durağı falan var mıydı?
PekiHayır, kontrolünü kaybedenler böyle
Bizde yaşıyoruz aynı memlekette, kimseye bağır çağır sovmuyoruz.
Bunu bari nornallestirmeyin herkes diye.
Teşekkür ederim .maalesef ki kendi başıma halletmem gereken şeylerdi. İyiji oğlum yanımda değildi delirirdi korkudanMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım bebeğiniz sağlıklı bir şekilde gelir. Evlilik zor ama herşeyin bir yolu var tabi aldatmak veya şiddet hariç.
Akıl sağlığı çok önemli gerçekten. .
Bu tarz insanlarla iletişim kurmamak daha mantıklı anlayabilecek biri değil zaten. Dertleşmek falan gitsin psikoloğa .. birde taksi ci rahatsız edip insanın psikoloji sini daha da bozuyorlar. Bak zorlu bir hamilelikte geciriyorsaniz hiç dışarı çıkmayın yada annenizin yanına biraz gidip kafanızı dagitabilirsiniz. Dışarı çıkmak ayrı bir stres. Acil birşey varsa da eşinize söyleyin
Herşeyi düşünmek sizin elinizde kafaya takip düşünmeyin olumsuz olaylari
Evinizden gelip almamış, evinizi yurdumuzu bilmezDurağından bindim.olay büyüsün istemedim hala şuan korkuyorum çünkü gözü dönmüş şikayet etsem sinirini benden çıkarmasından korkuyorum
Hayatta delirip tepki gösterecek dünya şey var inanın biliyoesunuzdur da.. Ama inanin hiç değmiyor. Sakın olun gülmeye devam edin enerji mi kimse bozamaz deyip hayatınıza öyle devam edinTeşekkür ederim .maalesef ki kendi başıma halletmem gereken şeylerdi. İyiji oğlum yanımda değildi delirirdi korkudan
Binerken adres verdim. Korkum oEvinizden gelip almamış, evinizi yurdumuzu bilmez
Şikayet etseniz de size bir şey yapamaz. Ama nasıl içiniz rahat edecekse öyle davranın. Üstünüzde baskı oluşturmayın.
Olumlu yaklaşım ve sözleriniz için teşekkür ederimHayatta delirip tepki gösterecek dünya şey var inanın biliyoesunuzdur da.. Ama inanin hiç değmiyor. Sakın olun gülmeye devam edin enerji mi kimse bozamaz deyip hayatınıza öyle devam edindaha az iş yüklenin
İnmesem neler yaşardım düşünmek istemiyorum .telefonda konuştuğunda illa ilk önüme çıkanın belasını ... Diye konuşuyordu.Bende hamileyim ve bugun bahsettigin bu taksici adamdan daha beter haldeyim evde kırılmadık esya birakmicam neredeyse. Evet öfke sorunu cok var malesef toplumumuzda kadiniyla erkeğiyle. Gecmis olsun. Inmeniz iyi olmus ama arabadan
Rica ederimOlumlu yaklaşım ve sözleriniz için teşekkür ederim