Merhaba kızlar bu bir iç döküş çünkü yazmaz isem delireceğim.size bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.hani haberlerde kadın cinayetlerini işleyrn o adamların(sadece sözde yoksa köğek ve şerefsizin önde gidenleri) nasıl bir öfke haline büründüğünü ,ve o masum kadınların nasıl savunmasız ve korku dolu anlar yaşadığını,belkide ölmeye ramak kala yaşamış biri olarak anlatacağım.ben evli 1 çocuk annesi birde karnında 2 aylık bebeğini düşük tehlikesi ile korka korka taşıyan bir anneyim .hastanede zorunlu islerimi hallederken.bugün otobüse binmeyip taksi ile gideyim bebeğime zarar gelmrsin düşüncesiyle taksiye bindim.bindiğim şöför önce bi telefon konuşması yaptı bağıra çağıra küfürler havada uçuşuyor nutkum tutuldu.kendisinden ayrılmak isteyeb eşinin ona neler yaptığıbı anlatıyordu telefondaki kişiye küfür ederek sinirli şekilde telefonu kapattı .direksiyona vura vura banada anlatmaya başladı.psikolojim bozuldu diye bağırıp karısına sövdü .artık kollarım bacaklarım istemsiz tirriyordu korkudan.resmen sibir krizi geçiriyordu.araba harejet halindeyken korkudan kapıuı açtım ve mecbur durmak zorunda kaldı.arabadan indikten somra içim çıkana kadar ağladım sokakta.kızlar başımıza nerede ne gelir bilemeyiz.erkek kısmına güvenemez oldum mümkün olduğynca karşı cinslr heleki tanımadığınız bir kişi ise yalnız kalmamaya çalışın.