Taksi

Esrazz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
30
11
34
Merhaba kızlar bu bir iç döküş çünkü yazmaz isem delireceğim.size bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.hani haberlerde kadın cinayetlerini işleyrn o adamların(sadece sözde yoksa köğek ve şerefsizin önde gidenleri) nasıl bir öfke haline büründüğünü ,ve o masum kadınların nasıl savunmasız ve korku dolu anlar yaşadığını,belkide ölmeye ramak kala yaşamış biri olarak anlatacağım.ben evli 1 çocuk annesi birde karnında 2 aylık bebeğini düşük tehlikesi ile korka korka taşıyan bir anneyim .hastanede zorunlu islerimi hallederken.bugün otobüse binmeyip taksi ile gideyim bebeğime zarar gelmrsin düşüncesiyle taksiye bindim.bindiğim şöför önce bi telefon konuşması yaptı bağıra çağıra küfürler havada uçuşuyor nutkum tutuldu.kendisinden ayrılmak isteyeb eşinin ona neler yaptığıbı anlatıyordu telefondaki kişiye küfür ederek sinirli şekilde telefonu kapattı .direksiyona vura vura banada anlatmaya başladı.psikolojim bozuldu diye bağırıp karısına sövdü .artık kollarım bacaklarım istemsiz tirriyordu korkudan.resmen sibir krizi geçiriyordu.araba harejet halindeyken korkudan kapıuı açtım ve mecbur durmak zorunda kaldı.arabadan indikten somra içim çıkana kadar ağladım sokakta.kızlar başımıza nerede ne gelir bilemeyiz.erkek kısmına güvenemez oldum mümkün olduğynca karşı cinslr heleki tanımadığınız bir kişi ise yalnız kalmamaya çalışın.

Cok gecmiş olsun. Kötü olmuş boyle bir şey yaşamanız hem de hamileyken ama işte memlekette herkes sinir hastası oldu garip garip hareketler herkeste.

Cok gecmiş olsun. Kötü olmuş boyle bir şey yaşamanız hem de hamileyken ama işte memlekette herkes sinir hastası oldu garip garip hareketler herkeste.

Hayır, kontrolünü kaybedenler böyle
Bizde yaşıyoruz aynı memlekette, kimseye bağır çağır sovmuyoruz.
Bunu bari nornallestirmeyin herkes diye.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım bebeğiniz sağlıklı bir şekilde gelir. Evlilik zor ama herşeyin bir yolu var tabi aldatmak veya şiddet hariç.
Akıl sağlığı çok önemli gerçekten. .
Bu tarz insanlarla iletişim kurmamak daha mantıklı anlayabilecek biri değil zaten. Dertleşmek falan gitsin psikoloğa .. birde taksi ci rahatsız edip insanın psikoloji sini daha da bozuyorlar. Bak zorlu bir hamilelikte geciriyorsaniz hiç dışarı çıkmayın yada annenizin yanına biraz gidip kafanızı dagitabilirsiniz. Dışarı çıkmak ayrı bir stres. Acil birşey varsa da eşinize söyleyin
Herşeyi düşünmek sizin elinizde kafaya takip düşünmeyin olumsuz olaylari😊

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım bebeğiniz sağlıklı bir şekilde gelir. Evlilik zor ama herşeyin bir yolu var tabi aldatmak veya şiddet hariç.
Akıl sağlığı çok önemli gerçekten. .
Bu tarz insanlarla iletişim kurmamak daha mantıklı anlayabilecek biri değil zaten. Dertleşmek falan gitsin psikoloğa .. birde taksi ci rahatsız edip insanın psikoloji sini daha da bozuyorlar. Bak zorlu bir hamilelikte geciriyorsaniz hiç dışarı çıkmayın yada annenizin yanına biraz gidip kafanızı dagitabilirsiniz. Dışarı çıkmak ayrı bir stres. Acil birşey varsa da eşinize söyleyin
Herşeyi düşünmek sizin elinizde kafaya takip düşünmeyin olumsuz olaylari😊
Teşekkür ederim .maalesef ki kendi başıma halletmem gereken şeylerdi. İyiji oğlum yanımda değildi delirirdi korkudan:KK43:

Durağından bindim.olay büyüsün istemedim hala şuan korkuyorum çünkü gözü dönmüş şikayet etsem sinirini benden çıkarmasından korkuyorum:KK43:
Evinizden gelip almamış, evinizi yurdumuzu bilmez
Şikayet etseniz de size bir şey yapamaz. Ama nasıl içiniz rahat edecekse öyle davranın. Üstünüzde baskı oluşturmayın.

Çok geçmiş olsun... Sizi bu kadar korkutan adam karısına neler yapmıştır Allah bilir... Böyle yaratıklara, gariban hayvanların adını kullanmak bir o hayvanlara nasıl büyük hakaret...

Lütfen öfke kontrolü olan adamlarla evlenmeyin!!!! ‘Düzelir‘ diye düşünmeyin düzelmiyorlar. Sevgi gerçekten bazı şeyleri iyileştiremiyor. Kendinizi ateşe atmayın.

Teşekkür ederim .maalesef ki kendi başıma halletmem gereken şeylerdi. İyiji oğlum yanımda değildi delirirdi korkudan:KK43:
Hayatta delirip tepki gösterecek dünya şey var inanın biliyoesunuzdur da.. Ama inanin hiç değmiyor. Sakın olun gülmeye devam edin enerji mi kimse bozamaz deyip hayatınıza öyle devam edin 😊 daha az iş yüklenin

Evinizden gelip almamış, evinizi yurdumuzu bilmez
Şikayet etseniz de size bir şey yapamaz. Ama nasıl içiniz rahat edecekse öyle davranın. Üstünüzde baskı oluşturmayın.
Binerken adres verdim. Korkum o :KK43:böyle bi insan karısına küfür ediyorsa bana neler yapmaz...

Bende hamileyim ve bugun bahsettigin bu taksici adamdan daha beter haldeyim evde kırılmadık esya birakmicam neredeyse. Evet öfke sorunu cok var malesef toplumumuzda kadiniyla erkeğiyle. Gecmis olsun. Inmeniz iyi olmus ama arabadan

Hayatta delirip tepki gösterecek dünya şey var inanın biliyoesunuzdur da.. Ama inanin hiç değmiyor. Sakın olun gülmeye devam edin enerji mi kimse bozamaz deyip hayatınıza öyle devam edin 😊 daha az iş yüklenin
Olumlu yaklaşım ve sözleriniz için teşekkür ederim

Bende hamileyim ve bugun bahsettigin bu taksici adamdan daha beter haldeyim evde kırılmadık esya birakmicam neredeyse. Evet öfke sorunu cok var malesef toplumumuzda kadiniyla erkeğiyle. Gecmis olsun. Inmeniz iyi olmus ama arabadan
İnmesem neler yaşardım düşünmek istemiyorum .telefonda konuştuğunda illa ilk önüme çıkanın belasını ... Diye konuşuyordu.

X