takmiyim diyorum ama yazmadan edemedim :-(

Isine gelen herseyi anlıyor da bakma sen anlamadan geliyor.saf ayağına yatıyor. Ya öyle bi insan ki hani kendini akıllı sananlardan. Olayı söyle anlatayım. On günlüğüne falan eşimin ailesinin yanına gezmeye geldik. Normalde şehir dışında oturuyoruz is dolayısıyla. Geldiğimiz günden hatta andan itibaren sürekli kendinden bahsediyor hergün her dakika bi yeri ağrıyor. .Bu arada torunu hiç özlemiş gibi davranıyor. Eşim de farkında durumun dişini sıkıyor ailesi sonuçta.
Bugün bi saatkigine dışarı çıkalım çocuğu ona bırakıp dedik. Eşim söylemiş annesine ben bi duşa gireyim hemen çıkarım demiş. O çıkana kadar 1 saatten fazla geçti en son banyosu temizliyordu galiba. Biz de acele ediyoruz çocuk uyanmsdsn gelelim diye.io hala oyalsniyor. Ya dışarı da çıkmıyor o an duşa girmesi şart mı. Biz gelince gir.ve ya sonra gir.biz bişey yapacak olalım onun da kesin ni işi olur.yani yildiriyor insanı.
Off çok uzun oldu. Siktiysam kusura bakmayın. Bana mı ters geliyor durum bilmiyorum da bu daha hiçbişey yani :-( :-( :-(

Bu kaynanayi takmama yolu var mı tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin.cok sinsi benimki.ysninda olsak kesin geçinemezdik eşimle. Kadın sürekli konuşuyor. Yanında kim varsa o sırada orda olmayan birini cekistiroyor. Tabi oğlunu yalnız denk getirince neler fitliyor kim bilir.be mübarek kadın gelini kotuleyince oğlunun huzuru bozulacak bunun farkında değil misin.Allah' tan eşim her dnilene bakmaz. Ama kadın sürekli etrafına negatif enerji yaydığı için o da geriliyor hep birlikte geriliyor uz yani.

bunları ona da söyle o zaman geçer biter.

ayrıca 10 gün gitmişsiniz 10 ay değil.büyütmeye gerek yok.

konunun devamı gelecek mi :KK70:

Farkindamisiniz aslinda kendi cehenneminizi kendiniz yaratiyorsunuz. Dusunmeyin. Esinizle cocugunuzla huzurlumusunuz, ne guzel. Gerisi dusunmeyin. Allah baska dert vermesin. Sukredin ve cennetinizi cehenneme cevirmeyin. Yureginizi ferah tutun. Eviniz ayri. Esiniz yaninizda. Evladiniz var. Gerisini bosverin...herkes yerinde sagolsun.

Ona söylemek mi!!!! Hep uyumlu konuşmaya çalıştığım halde içinden cim bizle çeker kelimeleri ve ben her seferinde kötü olurum bi de bunları söylesem oğluna beni boşatir herhalde :-)

Farkindamisiniz aslinda kendi cehenneminizi kendiniz yaratiyorsunuz. Dusunmeyin. Esinizle cocugunuzla huzurlumusunuz, ne guzel. Gerisi dusunmeyin. Allah baska dert vermesin. Sukredin ve cennetinizi cehenneme cevirmeyin. Yureginizi ferah tutun. Eviniz ayri. Esiniz yaninizda. Evladiniz var. Gerisini bosverin...herkes yerinde sagolsun.
Evet işte o yüzden konu başlığımi öyle yazdım. Çok hassas bi yapim var ve alenen kötülük düşünen insanların yanında barinamiyorum. Kendi isime baksam olacak da yine de ucu bi yerde bulur beni yaaa.Allah ' im güç ver bana beni bu kadının şerrinden koru

Evet işte o yüzden konu başlığımi öyle yazdım. Çok hassas bi yapim var ve alenen kötülük düşünen insanların yanında barinamiyorum. Kendi isime baksam olacak da yine de ucu bi yerde bulur beni yaaa.Allah ' im güç ver bana beni bu kadının şerrinden koru
Dua et. Felak ve Nas oku. Gonlunu ferah tut. Vesvese yapmana gerek yok. Allah baska dert vermesin.

Bi ara bizim yanımıza kalmaya geldi.biraz durdu biz de elimizden geldiğince hoş tuttuk ilgilendi k hatta eşim tesekkur etti bana.sonra bu evine gitti. Ne anlattiysa biz tekrar memlekete gittiğimizde kimse yüzümüze bakmadı. Hele beni insan yerine koyan yoktu.yani o kadar fitne fucur bi insan.

Bu kaynanayi takmama yolu var mı tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin.cok sinsi benimki.ysninda olsak kesin geçinemezdik eşimle. Kadın sürekli konuşuyor. Yanında kim varsa o sırada orda olmayan birini cekistiroyor. Tabi oğlunu yalnız denk getirince neler fitliyor kim bilir.be mübarek kadın gelini kotuleyince oğlunun huzuru bozulacak bunun farkında değil misin.Allah' tan eşim her dnilene bakmaz. Ama kadın sürekli etrafına negatif enerji yaydığı için o da geriliyor hep birlikte geriliyor uz yani.
Ayda yilda bi 10 gün çekiver. Yaşli kadin idare edin.

Cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Ben sürekli yazıyorum da içimi dökmek istiyorum kızlar. Kime ne anlatayım. Geldigimizden beri sürekli eşimin basının etini yiyor zaten güya tatile geldik bi de ben yemek istemiyo rum.aileme anlatsam çok uzulurler durduk yere. Yazıp rahatlamak istedim.
dediğim gibi bunlar kmine göre basit şeyler. Ama yaşayinca ve hepsi birleşince kaldıramiyorum. Öyle işte. ..

Yaz tatili gelir fiye korkuyorum. Ogretmeniz ve iki ay memleket te geçiyor. Onun alt katında ayrı dairemuz var ama birlikte dursun olmuyor ayrı dursan laf oluyor.

Allah sabir versin ne diim zor ama sunu söyliyebilirim sakin merak ettme bi insan kendi gelinini kötülerse karsidaki insan asil onu ayiplar kimi kime kötülüyor diye!

X