• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma tırnak

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
Arkadaşlar ne kadar manikür falan yaptırsamda tırnaklarım istediğim şekil ve uzunlukta olmuyolar. tatilde rus bayanlarda gördüm bir çoğu takma tırnak kullanıyodu. düşününce benimde aklıma yattı kullanmak. ama nerden alabilirim kaliteli takma tırnak onu bilmiyorum. kozmetikçilerde kutuda satılanlar var ondan mı almalıyım yoksa sizlerin bildiği farklı markalarda kaliteli takma tırnaklar var mı lütfen yardımcı olun

seda canım takma tırnakta bile bi çok model var
istersen tırnak boyu hazır ojeli süslü var ama biraz pahalı oluyor 15 YTL den falan başlayan fiyatlarla.
Bide onun bi alt seviyesi canım uçları frenchli modeller var istediğin boya getirip kullanabilirsin :hulya:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. protezi şuan küçük şehirde olduğum için yaptırma imkanım yok bu takma tırnakları normal kozmetikçilerden mi alayım yoksa netten tavsiye edeceğiniz iyi bi marka var mı netten de alabilirim

keşke birileri marka verseymiş, çeşit çeşit var ben de almayı düşünüorm ama hangisi daha ii olr karar veremedm bi türlü.

nailene marka takma tirnak oneririm, tirnak yataklari genis olmayanlar icin guzel modelleri var. genelde diger markalar tirnak yataklari cok genismis gibi yapiyorlar modellerini, bu sefer de tam oturmama sorunu oluyor.

Back