- 31 Ağustos 2014
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi monarassaso
Merhaba kızlar ben takma kirpik aldım ama tereddütlerim var nasıl kullanıcam kaç kullanımlık çıkartırken kirpiklerim dökülür mü gibi kullanan var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ben takma kirpik aldım ama tereddütlerim var nasıl kullanıcam kaç kullanımlık çıkartırken kirpiklerim dökülür mü gibi kullanan var mı aranızda
çok mu kısa kirpiklerin,kullanma bence. ben bazen kullananları görüyorum da astsolist gibi oluyorlar. beğenmeyi geç dikkat çektiği için bakıyor insanlar.Merhaba kızlar ben takma kirpik aldım ama tereddütlerim var nasıl kullanıcam kaç kullanımlık çıkartırken kirpiklerim dökülür mü gibi kullanan var mı aranızda
ben gratisten 13 tlye aldım çoklu memnun kaldım bir kere denedim dahabence hıc bulaşma bu işlere ben kınada takmıstım kıprıklerımı mahvettı hemde en kalıtelısını almıstım ozel gun dıye
öyle almıştım ve çok memnun kaldımTekli kirpik kullan, abartı falan olmaz.
kirpiklerim kısa değil gür dursun diye aldım dediğin gibi bende çok korktum abartı olucaklar diye kısa aldım ve doğal durdu kesinlikler tavsiye ederim bunuçok mu kısa kirpiklerin,kullanma bence. ben bazen kullananları görüyorum da astsolist gibi oluyorlar. beğenmeyi geç dikkat çektiği için bakıyor insanlar.
teşekkür ederim izliycem
Canım youtube den sebibebi nin takma kirpik videolarını izleyeblrsn
tamam çok teşekkür ederim canım :)Canim kutusundan nazikçe cikar.
Yapistiricisi olacak içinde diplerine sur onu .
10 sn beklet kendi kirpiklerinin üstünetak. Arada çok boşluk olmasın.
çıkartırken dökülücek diye çok korktum ben canım :)Canım benim eşim kozmetik sektöründe dolayısıyla ben kullandım ipek kirpik taktırmıstım ben tek takıldı kırpıkler bıde tek sıra takma kırpık taktım daha doğrusu esım taktı sende bı kuaforden yardım alabilirsin buarada dokulme falan olmuyor kırpıklerde
çıkartırken dökülücek diye çok korktum ben canım :)