Mac adı bile yeter tabi :) video bende izledim orda pratik gibi gözüksede hiç denemedim elim bi kaysa olmayacakmış gibi geliyor :)Ben almayı düşünüyorum mac in ürünleri hoşuma gitti .
Takmak icin de YouTube ta videolar var onları izliyorum
Benimde korkum birinin yanında düşmesiMac adı bile yeter tabi :) video bende izledim orda pratik gibi gözüksede hiç denemedim elim bi kaysa olmayacakmış gibi geliyor :)
:)))))) yok düşmez yapıskanı iyi tutuyor gözünüze dokunmadığınız sürece bisey olmaz :)Benimde korkum birinin yanında düşmesi
Yapıştırması kolay olduysa bende ondan alayım :)Ben geçen hafta dügün icin flormar aldim. Gayette memnun kaldim :) yalnız biraz kesmek zorunda kaldim gözüme büyük geldi. Ama harikaa çok memnun kaldım yapıstırıcıda gayet güzeldi.
Hint yağını baya görüyorum yazılarda deneyeyim onu :) ben özel günlerde taktırıyorum sadece ...maalesef zarar veriyor ama bazende gerekiyor napalim:))Birkaç kere takmıştım gerek yoktu ama düğün vs. Vardı denemek istedim
önce yapışkanından çok ince sürüyordum. Sonra ortayı ayarlayıp sabitliyordum en son kenarlarını düzeltiyordum bu kadR :)
Ama kesinlikle tavsiye etmem o yapışkanlar kirpiklere zararlı onun yeeine düzenli olarak hint yagını kullanın kirpikleriniz uzar.
Hint yağını baya görüyorum yazılarda deneyeyim onu :) ben özel günlerde taktırıyorum sadece ...maalesef zarar veriyor ama bazende gerekiyor napalim:))
O kadar yanı:) kirpiği 12 gün sonra takmam gerekiyor o zamana kadar işe yarar mı yanı bide her gün mü sürmeliyim ?Hint yagını düzenli kullan hiç gerekmez:)
Aktardan al her gece kirpik diplerine kulak çubuguyla biraz sür. Temiz rimel fırçasıyla kirpiklerinede sür. Sabah ılık suyla yıka en az 10 gün devam et. En iyi sonucu birkaç ay sonra alırsın.
Her gece sür.O kadar yanı:) kirpiği 12 gün sonra takmam gerekiyor o zamana kadar işe yarar mı yanı bide her gün mü sürmeliyim ?
Arkadaş saç baş hiçbişey bitmiyor saç için hindistan cevizi yağına baslaıdm 4 kez kullandım sabırsızım şimdi ne olacam diye bişey olduğu da yok kısa vadede çok şey bekliyorum sanırımHer gece sür.
Çok sürersen akar ve gözlerini yakabilir.
12 günde hemen çok fark olmaz zaten bunda en iyi sonuç birkaç ayda alınır.
Arkadaş saç baş hiçbişey bitmiyor saç için hindistan cevizi yağına baslaıdm 4 kez kullandım sabırsızım şimdi ne olacam diye bişey olduğu da yok kısa vadede çok şey bekliyorum sanırımteşekkür ederim çok çok :))
Bemiks ağır be kötü kokusu var diye duymuştum ama eczanedeki ampul karısımları sac dökülmesi için ile yarıyor kesinlikle:)Saç için sinameki bemiks'in oldugu bir karışımı deniyordım hatta burda bulmuştım sanırım ama daha sonra devam etmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?