• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taklit canta?

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
bir derdim var topigini boyle bir konu ile mesgul ettigim icin özür dilerim:oops:

ama cok acil yardima ihtiyacim var kizlar ...
canta isine giriyorum.. modelleri kendim belirledim.. cok heveslendim tasarimlari kendime ait olacak.. bir atölye ile anlastim.. baslayacak uretime.. yalniz tasarimlari cok basit buldular israrla guccinin michael kors gibi cantalarin taklitlerinin daha fazla satildigini soyluyor.. bunlari yapin diyorlar.ben özgün olsun istiyorum..

bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.. bunlari tercih eden var mi.. ediyorlarsa kaliteden modelden mi yoksa markadan dolayi mi tercih ediyorlar..

kizlar vallahi derdim bu şu siralar :KK55::KK55:

tasarımcı mısınız?
taklit yapacaklarsa,sizinle niye çalışmak istesinler ki?adı üstünde taklit.adamların tasarladıkları modelleri alıp,çanta üretecekler.siz kendi modellerinizi kabul ettirebileceğiniz atölyelerle çalışın.böylesi daha doğru.

Aynen siz tasarımcı iseniz kendiniz yapın. D... Nın da modelleri sade ama bi cantasında kaç lira. Yine... Diye bi marka var işlenmemiş deri o kadar güzeller kmodeller desen dümdüz. Asıl mesele materyalin kalitesinde bence. Ben taklit gucci kullanacağıma dükkandan alınma güzel bi çanta alırdım. Taklitler de bence cok komik yani kim inanıyor bu cakmalara akıl işi değil.

bir derdim var topigini boyle bir konu ile mesgul ettigim icin özür dilerim:oops:

ama cok acil yardima ihtiyacim var kizlar ...
canta isine giriyorum.. modelleri kendim belirledim.. cok heveslendim tasarimlari kendime ait olacak.. bir atölye ile anlastim.. baslayacak uretime.. yalniz tasarimlari cok basit buldular israrla guccinin michael kors gibi cantalarin taklitlerinin daha fazla satildigini soyluyor.. bunlari yapin diyorlar.ben özgün olsun istiyorum..

bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.. bunlari tercih eden var mi.. ediyorlarsa kaliteden modelden mi yoksa markadan dolayi mi tercih ediyorlar..

kizlar vallahi derdim bu şu siralar :KK55::KK55:
Ben sizin tasarımlarınızı görmek isterim, taklitleri herkes yapıyor. Fazladan bir atölyeye gerek yok ki. Siz kendi tasarımlarınızı üretime geçirebileceğiniz bir yerle anlaşın.

hayatta taklit bir urun kullanmam
orjinalini alacak param yoksa da gider butceme gore ozgun birsey alirim
cok ama cok karsiyim taklit urune

Rengeyigi Rengeyigi merhaba..
Hayırlı olsum işiniz..
Orijinal markaların cakmalarını yapmak yasal değil benim bildigim. Adı üstünde çakma=kandırma :(
Ben şahsen kalitesine ve modeline bakarım. Gidip de sahte marka almam..
Kendi modellerinize güveniyorsanız deneyin derim. Belli mi olur kendi markanızı yaratırsınız ;)

bence bu senın maddı durumunla alakalı bır konu eger kar ve hızlı satısa cok ıhtıyacın varsa taklıt yaptr gercekten cok satıyor ama uc gunde satacagıma bes gunde satarım acıl kar yapmama gerek yok dersen kendu tasarımlarunu yaptır ama ben senın yerınde olsam taklıt yaptırırım buraz surumden kazanırım bı musterı tıtarım kar yaparım snra keyfe keder kendı tasarımlarımı ufak ufak yaptırır aralara serpıstırırım baktım hangısu daha ıyı kazanc saglıyor ona agırlık verırım ama herzaman alternatıflı olmakda fayda vardır ıkısınden de yaptır her kesıme hıtap et :D umarım anlatabılmısımdır

Taklit çanta zaten hava olsun diye alınıyor çok da ahım şahım model değil düz dahi olsa alınıyor.
Bence de özgün tasarımlarınız olsa daha güzel olur.
Kendim şahsen modeline bakarak alırım ben değişik çantalar hoşuma gider.
Yahut iç dizaynı da önemlidir benim için.

hanimlar cevaplar icin cok tesekkur ederim.. atölye kendi tasarimlarimi yapacak.. ama illa diyor ki gel vazgec biz size taklit canta yapalim.. daha cok satarsiniz..

ufak bir butik cantaci acacagim.. diyor ki gorursunuz sizin tasarimlar satilmadan taklitler peynir ekmek gibi satiliyor..

simdi bu isle ugrasmaya basladigimdan beridir sokakta bayanlarin kulladigi cantalara bakiyorum gercektende cogu taklit cantalar.. kim alir onlari derken bakiyorum cogu insan kullaniyor..

ilk modelim bir kac gune elimde olacak suan numune hazirlaniyor.. cok sade kapakli bir sirt cantasi gelince buraya ekleyif fikirlerinizi almak isterim..

Back
X