• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takip için hangisi?

Eglenguzelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
108
122
18
41
Selam kızlar.
Böbrek rahatsızlığı takibi için sizce araştırma hastanesine mi gideyim, bir profesörün muaynehanesine mi gideyim. Devlet hastanesinde çalışan doktorun muaynehanesine mi gitmeli yoksa özel hastenede çalışan bir prof.a gitmeli.

Ne rahatsizliginiz var?

Ona gore yorum yapacagim. Ben bobrek hastasiyim arasirma hastanesinde profesore gidiyorum duzenli olarak.150 tl gibi ucreti var.

Ne rahatsizliginiz var?

Ona gore yorum yapacagim. Ben bobrek hastasiyim arasirma hastanesinde profesore gidiyorum duzenli olarak.150 tl gibi ucreti var.
Profesörün muaynehanesine mi? Yoksa hastaneye mi? Ankara'da tavsiyeniz var mı? Böbrek kanalı damarında daralma. Ciddi boyutta değilmiş ama 6ayda bir takip dendi.

Profesörün muaynehanesine mi? Yoksa hastaneye mi? Ankara'da tavsiyeniz var mı? Böbrek kanalı damarında daralma. Ciddi boyutta değilmiş ama 6ayda bir takip dendi.
Normal devlet hastanesi fakultenin. ozel yer degil. Uzman doktor ucretsiz sgk kapsaminda. Ama prof a randevu ucretli iste.
Maalesef kayseri deyim . Ankara yi bilmiyorum.

Gideceğiniz üniversitenin nefroloji bölümünü arayın, hangi hocaya muayene olmak istiyorsanız randevu talep edersiniz.
Peki kaç gün sonraya verirler tahmini olrak. Sevk almak mı gerekir randevu için..

Son düzenleme:
Peki kaç gün sonraya verirler tahmini olrak. Sevk almak mı gerekir randevu için..

Özel muayeneye sevk almaya gerek yok, muayene ücreti yatıracaksınız.
Üniversiteye ve hocanın yoğunluğuna göre değişir randevusu süresi ama en geç 1-2 güne verilirmuhtemelen.

Üniversitede bünyesinde bir profa gidebilirsiniz.
Çoğunlukla özel muayenehaneleri oluyor ama tetkiklerini üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz.
Geçmiş olsun.

Back