- 14 Ocak 2016
- 32
- 13
- 8
- 34
- Konu Sahibi madamdracula
-
tesekkür ederimmm iki isim hariç digerlerini bilmıodummm :) <3Duygu Özaslan, Ece Targıt, Fashiolala, Merve Özkaynak, Gökçe Yıldırım, Deniz Karasu.
Bunlara bakabilirsin:)
bakıcam buna mutlaka :) tesekkür ettimnigar dilmaç var cok tatlı
Ben Londra da bir Türk kızını takip ediyordum yıllar önce,hatta ilk takipçilerindenim,bazen canlı yayın yapar katılır eğlenirdik.Banyonun içinde daracık yerde duş perdesinin önünde videolar çekerdi ancak son bir senedir bir şey oldu ve eskisi kadar paylaşım yapmamaya başladı,,sen de farkındasındır eski sevimliliği ,samimiyeti ve öğreticiliği kalmadı artık,makyajdan daha çok başka şeylere yer vermeye başladı bıraktım bende.Yine ara ara bakarım bir şey paylaşmış mı diye ama çok boşladı.makyaj videosu izlemeyi seviyom keşfettiklerim ve izlediklermden derledim buraya sizinde izledikleriniz var mı varsa kimler keşiflerinizi beklıorum <3 ?
londradabirtürkkızı cok tatlış egitici öğretici
sonrra sebi bebi iyi
keşif ettiğim iki youtuber var
birisi sabrina messabih
digeride merve teke
Ben Londra da bir Türk kızını takip ediyordum yıllar önce,hatta ilk takipçilerindenim,bazen canlı yayın yapar katılır eğlenirdik.Banyonun içinde daracık yerde duş perdesinin önünde videolar çekerdi ancak son bir senedir bir şey oldu ve eskisi kadar paylaşım yapmamaya başladı,,sen de farkındasındır eski sevimliliği ,samimiyeti ve öğreticiliği kalmadı artık,makyajdan daha çok başka şeylere yer vermeye başladı bıraktım bende.Yine ara ara bakarım bir şey paylaşmış mı diye ama çok boşladı.
Bunun yanında takip ettiğim çok var,tavsiye edeceklerim şunlar;
Nikkie Tutorials
Carli Bybel
Chloe Morello
PatrickStarrr(Bu efsane)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?