Takip çizelgeleri...

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.339
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba
Bilinmeyen bir sebep ile 1 Mayıs günü yaşanan kesintide çizelge alanları zarar görmüştür. Bu sebeple bir çok kullanıcımızda bu çizelgelerin çalışmadığını saptadık. Sizlerden ricamız ; Bu çizelgeler ile neler takip ediliyor ise bize bu konuda bilgi vermeniz bizde bu tabloları yeniden oluşturalım.

ben edıtor arkadaşlarımıza bu konu ıle ılgılı yazmıştım ama sanırım 1 hazıranda yok oldular
bu cızelgeler ıle gebelik takıbı dogmus bebeklerın ay yıl olarak takıbı kg cızelgelerı evlılık cızelgelerı seklınde oluyo
ben 2012 kasım annelerınde duyuruyu yaptım
hepımız yenıden yaptık

benım tablom aşağıda goruldugu gıbıdır

edıtor arkadaşlara ılgılerı ıcın ayrıca teşekkür ederım

kilo çizelgeleri kayıp....yenıden yapalım bizde......belki gerı gelır......

evlilik çizelgesi nasıl yapılıyor yazarmısınız

Kullanıcı kontrol paneli var sağ üstte oraya giriyorsun. Bu kez sol alta bak profili düzenle olacak orada. Oraya girdiğinde sayfada aşağıya in baya bir orada hitap şekliniz, tarih ve görsel seçimi yaptıktan sonra söz, nişan, düğün artık ne ise onu ayarlayabilirsiniz, yapamazsanız resimli anlatayım :)

çok saolun ya teşekkürler

peki cocuk nasil gösterilir cizergede 2 cocugum var nasil yapcam

Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers var giriyorsunuz kids birthday yazıyor oraya girdiğinizde yukarıdan çocuğnuzun doğum tarihini yazıp next diyorsunuz. İki seçenek çıkıyor soldaki seçenek küçük çapta diğeri boydan kaplıyor imzanızı. Onlardan birini seçtiken sonra "choose a scene" var bu alt tabanı gösteriyor aynı benim imzamdaki gül resmi gibi birini seçip next e tıklıyorsunuz. Daha sonra orada üzerinde durabilecek bebek ve çocuk motifleri var onlardan seçip yine next diyorsunuz.

Orada babys age ya da toddlers age yazar bu şimdiye kadarki olan yaşını hesaplar doğum anından itibaren şu kadar yıl şu kadar ay şu kadar hafta gün vs gibi

Next birthday ise bir sonraki doğumgününe kaç gün kaldığını hesaplamanıza yardımcı olur.

Daha sonra bunlardan tekrar doğumgününü girersiniz birine tıkladığınızda yine next diyoruz.

Aşağıda ilk satırda "for websites" yazıyor Image Urlye tıkladığımızda bir link gelecek önümüze

"http://lb2f.lilypie.com/g2VPp3.png" gibi bunu alıp

Kullanıcı kontrol paneli, profili düzenle buradan "çizelge" kısmını bulup buraya yapıştırıyorsunuz

Anlatınca uzun gözüktü baya ama çok kolay aslında bir kez yaparsanız ikinciyi şak şak yaparsınız :)

Ama iki çocuğa birden ayrı imza nasıl konur bilmiyorum sanırım mümkün değil öyle bir şey

Son düzenleme:
offf kafayı yicemmm şafak çizelgesi nasıl yapılıyor yaaa

Canım bak aşağıda anlattım bu düğün çizelgesi bu yazıların hemen altında da askerlikle ilgili olan var orada bilgileri doldurursan yaparsın

Çocuğuma tekrar çizelge yapmak istiyorum ama her şey oluştuktan sonra kodlamayı çizelge bölümüne ekliyorum ama öngörülen formatta değil denilip bir türlü kabul edilmiyor.Tekrar tekrar deniyorum ama olmuyor ya:26::26::26::26:

Yine denedim ama olmuyor, daha önce yaptığımda sorun olmamıştı ama:26:

E aynen böyle yapıyorum ama kodlamayı kabul etmiyor kk:44::44::44::44:
Öngörülen formatta değil deyip beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…