Merhaba
Bilinmeyen bir sebep ile 1 Mayıs günü yaşanan kesintide çizelge alanları zarar görmüştür. Bu sebeple bir çok kullanıcımızda bu çizelgelerin çalışmadığını saptadık. Sizlerden ricamız ; Bu çizelgeler ile neler takip ediliyor ise bize bu konuda bilgi vermeniz bizde bu tabloları yeniden oluşturalım.
kilo çizelgeleri kayıp....yenıden yapalım bizde......belki gerı gelır......
evlilik çizelgesi nasıl yapılıyor yazarmısınız
Kullanıcı kontrol paneli var sağ üstte oraya giriyorsun. Bu kez sol alta bak profili düzenle olacak orada. Oraya girdiğinde sayfada aşağıya in baya bir orada hitap şekliniz, tarih ve görsel seçimi yaptıktan sonra söz, nişan, düğün artık ne ise onu ayarlayabilirsiniz, yapamazsanız resimli anlatayım :)
çok saolun ya teşekkürler
Aa yapmışsınız valla
Tebrik ederim :)
Allah kavuştursun bir an önce diyeyim o zaman :)
peki cocuk nasil gösterilir cizergede 2 cocugum var nasil yapcam
offf kafayı yicemmm şafak çizelgesi nasıl yapılıyor yaaa
Kullanıcı kontrol paneli var sağ üstte oraya giriyorsun. Bu kez sol alta bak profili düzenle olacak orada. Oraya girdiğinde sayfada aşağıya in baya bir orada hitap şekliniz, tarih ve görsel seçimi yaptıktan sonra söz, nişan, düğün artık ne ise onu ayarlayabilirsiniz, yapamazsanız resimli anlatayım :)
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers var giriyorsunuz kids birthday yazıyor oraya girdiğinizde yukarıdan çocuğnuzun doğum tarihini yazıp next diyorsunuz. İki seçenek çıkıyor soldaki seçenek küçük çapta diğeri boydan kaplıyor imzanızı. Onlardan birini seçtiken sonra "choose a scene" var bu alt tabanı gösteriyor aynı benim imzamdaki gül resmi gibi birini seçip next e tıklıyorsunuz. Daha sonra orada üzerinde durabilecek bebek ve çocuk motifleri var onlardan seçip yine next diyorsunuz.
Orada babys age ya da toddlers age yazar bu şimdiye kadarki olan yaşını hesaplar doğum anından itibaren şu kadar yıl şu kadar ay şu kadar hafta gün vs gibi
Next birthday ise bir sonraki doğumgününe kaç gün kaldığını hesaplamanıza yardımcı olur.
Daha sonra bunlardan tekrar doğumgününü girersiniz birine tıkladığınızda yine next diyoruz.
Aşağıda ilk satırda "for websites" yazıyor Image Urlye tıkladığımızda bir link gelecek önümüze
"http://lb2f.lilypie.com/g2VPp3.png" gibi bunu alıp
Kullanıcı kontrol paneli, profili düzenle buradan "çizelge" kısmını bulup buraya yapıştırıyorsunuz
Anlatınca uzun gözüktü baya ama çok kolay aslında bir kez yaparsanız ikinciyi şak şak yaparsınız :)
Ama iki çocuğa birden ayrı imza nasıl konur bilmiyorum sanırım mümkün değil öyle bir şey
E aynen böyle yapıyorum ama kodlamayı kabul etmiyor kk:44::44::44::44:
Öngörülen formatta değil deyip beni sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?