Evet bir çok kilo aldım aslaada diyet yapamıyorum bence bu beni tetikledi kendimi çirkinmi hissediyorum acaba? Bi kilo almak bana bunları hissettirip paranoyak yapabilir mi? Evet bosta kaldım Evlenip baska sehire tasındım bir süredir calısmıyordumdaNiye böyle oldunuz ki?
Çok mu boş kaldınız?
Bir anda kilo mu aldınız?
Kötü bir eleştiri mi duydunuz?
Eşinizde bir sorun yoksa bir anda özgüveniniz düşmüş ya da boşluktan sarıyor olabilirsiniz…
Başak burcunda ve çalışmayan hanımlarda çok oluyor böyle şeyler bende yaşadım bir ara zirvede yaşadım delirme noktasındaydm.ama bebekten sonra aştım şükürler olsun meğer boşluktan adama sarıyormuşm onu farkettmistimMerhaba
son zamanlarda çok takıntılı oldum 25 yaşındayım 4-5 aylık evliyim son 2 aydır cook fazla kıskanc ve takıntılı oldum
Sürekli eşimin ne yaptığını merak ediyorum en küçük ayrıntıya kadar herşeyi soruyorum. Telefonu eline aldığında sürekli onu izlerken buluyorum neye bakıyor diye önüne cıkanları sosyal medyada izliyor mu diye? İphone kullanıyor ekran süresin felan bakıyorum bazı akşamlar.
Sosyal medyada sürekli açık seçik içerikler çıkıyor bunlardanda rahatsız oluyorum twitter Instagram youtube heryerin kesfetinde sürekli garip kadınlar var bunlarda beni deli ediyor artık öyle bir çağdayız sanırım
ya da ben özgüvenimimi yitirdim bilmiyorum…
5 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik önceden asla kıskanc darlayıcı biri değildim bir güncelleme geldi bana ve böyle oldum
aslada bu zaman kadar yanlıs bir hareketini yakalamadım neden böyleyim bilmiyorum paranoyak oldum galiba
bu tarz takıntılar yaşayan ve atlatan var mı çok bunaldım herşeyi berbat ediyorum
takmamak takılmamak mutlu olmak istiyorum sürekli huzursuzluk cıkıyor ve en cok üzülen yorulan ben oluyorum
yorumlarınızı bekliyorum…
böyle böyle kendini bulunmaz nimet sanar, g-tünü kaldırırsın sonra korktuğunu yaşatır sana rahatlarsın o zaman...
o sana niye aynılarını yapmıyor sen çirkin misin değersiz misin seni kime istemez mi cezbedici değil misin? senin onu kıskanman ona ben mükemmelim hissiyatı veriyor işte aynen böyle sende olmayanlar onda varmış gibi. aynen devam ca
Sizin yorumunuzu çok mantıklı buldum o kadar haklısınız ki! Bu sekilde düşünüp kendimi daha değerli hissedeceğim tekrardan umarım