• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı eski sevgili

Malena31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
266
13
98
Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gerçekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)

karşında çok tehlikeli bir tip var. sevdiğinden falan değil basbayağı hırs yapmış, takıntı haline getirmiş. silah fotosu atması vs ürkütücü. psikolojisinin normal olmadığı belli. aynı şeyleri eski nişanlısına da söylediğini bile bile hala nasıl özel olduğununa, sevildiğine falan inanmak istiyorsun anlamıyorum. her yerden engelle, ulaşamasın artık sana. ısrarcı olursa da şikayet edeceğini söyle korksun. polis diye dokunulmazlığı var sanıyor herhalde. aksine böyle şeylere daha çok dikkat etmesi lazım ihraç edilmemek için.

Sevmek böyle bir şey değil.

Siz açık kapı bırakıyorsunuz ve yazmaya, buluşmaya devam ediyor. Sizin net bir duruşunuz olsun madem ilişki istemiyorsunuz bu kişiyle o halde her yerden engelleyin ve kapınıza dahi dayansa açmayın.
Her yerden engelliyorum ama yeni numaralar bulup yazmaya devam ediyor. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Tedavi aldıgımı söyledim hastane kayıtlarıma bakmış bulamamış bana yalan söylüyorsun diyor.

Her yerden engelliyorum ama yeni numaralar bulup yazmaya devam ediyor. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Tedavi aldıgımı söyledim hastane kayıtlarıma bakmış bulamamış bana yalan söylüyorsun diyor.
Şikayet Et
Bilgilerine neden ulaşıyor direk şikayet et mesleğinden olma korkusundan bırakır belki

Bunların hepsi şikayetçi olmak için yeterli. Siz hala mıymıymıy...

Telefonun numaranızı değiştirin olsun bitsin.

Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
Yalan söylüyor işte, sizin için kendini öldürmez vicdan falan yapmayın öyle olsaydı başka kadınlarla konuşmazdı. Bir daha öyle yaptığında kendine bir şey yapmandan korkuyorum ama seninle olamam, bu yüzden amirlerine haber vereceğim psikoloğa yönlendirsinler diyin bakın nasıl vazgeçiyor. Ayrıca polis her bilginize konumunuza falan ulaşamaz, en fazla telefon dökümlerine ulaşır o da yasal değil. Telefonunuz apple ürünü ise iCloud şifrenizi vs değiştirin, konumunuza bakıyordur. Androidde de benzer bir sistem olabilir bilmiyorum.

Önceki konularını çoook iyi hatırlıyorum. Adam seni aldattı. Ona rağmen evlenmek istiyordun. Sen de bu adama takıntılısın. Hala niye gidip yüz yüze görüşüyorsun? Mesajlarına cevap veriyosun? Seni aldatmış adamın seni sevdiğini düşünüyosun hala.

Ayrılırsam kendini öldürür, şöyle yapar böyle yapar diyodun. Daha önce de iki kere yüzük takıp ayrılmıştı bu adam. Onlarda kendini öldürmemiş senden ayrıldı diye mi öldürecek dedik anlamadın.

Alışıcak zamanla ayrılığa. Ama seni ikna edebileceğinin farkında olduğu için peşini bırakmıyor. Ayrıldıktan sonra bile gidip yüz yüze görüşmüşsün. İletişimi komple kes hiçbir şeyine cevap verme. Sana ulaşamasın. Bir süre sonra ümidi kalmayacak

Son düzenleme:
Bunların hepsi şikayetçi olmak için yeterli. Siz hala mıymıymıy...

Telefonun numaranızı değiştirin olsun bitsin.
Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.

Eski erkek arkadaşınızın davranışları bana göre sevgi değil takıntı hatta tacize girmiş özel hayatınıza müdehale ediyor fakında değil misiniz? Ne demek nerede, hangi saatte, olduğunuzu söylemek dehşete düşerdim ben özel hayatınızı ihlal ediyor lütfen farkına varın

Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Babanıza söyleyin. Yarın birgün sokakta alnınızdan vurulduğunuzda haberi olursa daha çok üzülür.

Telefon numaranızı başka birinin üzerine alırsanız bulamaz.

Resmi kayıtları özel işleri için kullanması zaten suç, bunların hepsi delil sizin için.

Herkese merhaba
Ailen öngörerek ilişkini kesmeni istemiş. Ayrıca polis olsa bile ne an nerde olduğunuzu nasıl görebiliyor onu anlamıyorum. Koca koca kameraların hepsini size mi odaklıyor sanki böyle bir şey mümkün olabilir mi? Olmasın lütfen. Kesinlikle cevap vermeyin kendisine. Engelleyin her yerden. Hata kesinlikle kimsede değil. Tüm hata sizde. Aldatıp aldatıp dönen birine her defasında kucak açmışsınız. İntihar edecek kadar da salak değildir ama sizin bu numaraları yutacağınızı bilecek kadar akıllıdır.

Bugün o silahı çıkarıp gösterip canıyla tehdit eden, yarın evlendiğinizde yine çıkarır o silahı "Seni de kendimi de öldürürüm" diye tehdit eder. Şikayetçi olun, ailenizle de durumu paylaşın.

Siz daha ergen bir öğrenciyken peşinize takılmış koca herif. Bu bildiğiniz "Avlamak" oluyor, önceden yaşadığınız şeye de ilişki demeyin.

Back