takıntılı eski nişanlı sorunsalı

oceangirl21

:) :)
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
293
167
18
kızlar merhaba ben sizlerden fikir almak istiyorum.
ben 3 ay önce nişanlımdan ayrıldım ve bu 3 ay boyuncada hiçbir şekilde birbirimizle konuşmadık(sosyal ağlardan bile) neyse nişanlımla ayrıldık ama kendisi ne hikmetse sürekli beni takip ediyor..
(maalesef ki kendisi önümüzdeki blokta oturuyor -.- ) neyse beni neden hala takip ediyor anlamış değilim..
(beni izlediğini de annem söylüyor bana ve hepde anneme denk geliyor bir ben anlayamadım izlendiğimi )
birde biz evleniriz zannedip eşyalarıda almıştık şimdi ondan ayrılında dumur oldu tabi hasbam..
ayrıca bugünde arabasıyla bahçeye öyle bir giriş yaptı ki sanırım benim dikkatimi çekmek için yaptı ya da üzüleyim diye bilemiyorum..
kısacası bu çocuğun bana halla takıntısı var mı yok mu çözemedim..
aslında benimle ilgili bir derdi varsa karşıma çıkıp yüzüme herşeyi söylese anlaşılırdı ama böyle birşeyi kıyamet kopsa bile yapmaz..

eski elti mevzusundan konularınıxa baktım da anladım şimdi:) nişanı neden attınız?

eski elti mevzusundan konularınıxa baktım da anladım şimdi:) nişanı neden attınız?
incir cekirdegini doldurmayacak bir sebepten ayrildik..
kendisi pek bir ana kuzusuydu babasi yogun bakimda yatiyordu o zamanlar (daha sonra vefat etti maalesef) aramizda bir sorun cikti anasi bana saydirirken aglamaya basladi eski nisanlimda annesini aglattigimi dusundu hersey orda koptu..
halbuki annesi bana kizarken ben kendisine hic bisey soylemedim,kufur veya hakarette etmedim..
anasina uydu beni birakti..

tez elden kurtulmuşsun o zaman hayırlısı olsun... Daha şimdiden anasını bu kadar dinliyorsa ilerde çok sorun yaşardınız.

sen takıntılı insan görmemişsin. bunlar normal hareketler. sana yazmıyorsa özellikle yolunu kesmiyosa tehdit filan etmiyosa takıntılı diyemeyiz bence. yakında oturuyomuşsunuz umarım böyle şeyler yapmaya kalkmaz :/

takintili derken oyle buyuk takintili hareketler degil yani. mecaz anlamda dedim ben onu
valla bu zamana kadar beni rahatsiz etmedi umarim bundan sonrada rahatsiz etmez..

Annesiyle eşi,nişanlısı arasındaki çizgiyi koruyamayan adamlara sinir oluyorum.
Belki de takip etmiyordur aynı sitede oturduğunuz için annene öyle gelmiş olabilir.
Ya da ileri düzeyde bi rahatsızlık yaratıyorsa karakola başvur. Bir arkadaşımda öyle oldu, o da karakola bildirdi çocuk şimdi uzak duruyor. aklı sonradan başına gelmiştir eğer takip ediyorsa. Sinir bozucu. Madem unutamayacaksın paşa paşa ayrılığını yaşayamayacaksın o çizgiyi de koru. anneni de eşini de üzme.

çok haklısınız valla 24 yasına gelmiş ne bir işte çalışıyor ne de başka bişey yapıyor,anca boş boş evde oturup zaman öldürüyor yazık.. hayır birde evleniriz diye eşyada almıştık (haliyle yalan oldu) onlarında parasını ödemiyormuş.. tam bir umutsuz vaka.. iyiki de ayrılmışım hiç pişman değilim!
bu arada Allah'ıma şükürler olsun ki fiziksel bir şiddet veya rahatsız edici bir durum yok şu anda. hiçbir şekilde muhatap olmuyoruz birbirimizle.. ha olaki dediğiniz gibi bir durum oldu tabiki karakola başvurup gereğinin yapılmasını isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…