- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.273
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Eski sevgiliye diğer eski sevgiliyi anlatmış. Ailenin dedikodularına ortak etmiş anladığım kadarıyla. Günde 4-5 kere arıyormus herkesi.Tamam da çok abartı tüm ailenin ben de numarası yok demesi. Bir de ne yapmiş olabilir yani nişanlınızın eski sevgilisine? Evine girip yatağına kesik at başı mı bırakmış? Iç çamaşırı cekmecesini mi karistirmis? Ne yapabilir ki bir elti yahu?
Herkese merhaba arkadaşlar.
Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım eltilerim ya belki ayrı sehirlerdeyiz diye kimse kimsenin tavuguna kışt demez, bugun instagramdan bir ürün atmis bana o ara 5dakika yazıştık öptüm diyip kapattık. Bana o yüzden tuhaf geliyor demek ki buradaki elti görümce konuları. (Görümcem yok)Eski sevgiliye diğer eski sevgiliyi anlatmış. Ailenin dedikodularına ortak etmiş anladığım kadarıyla. Günde 4-5 kere arıyormus herkesi.
İnanın bende başta ne olabilir ki dedim ama Instagramdan verdiği rahatsızlık bile bu durumda. Oradan bile görüntülü arıyordu bir ara.
Biraz da tehlikeli bir kadın gibi geliyor bana. Nişandan önce erkek arkadaşıma "Ceylin evlenmeyi istemiyor galiba hala bir adım atmadiniz bazı kızlar evlilik insanı değildir" gibi mesajlar atıyordu.Ben böyle birini asla kabul etmezdim.
Yüz yüzd geldiğim ilk anda sert bir şekilde uyarıp mesafemi koyardım.
Biraz da tehlikeli bir kadın gibi geliyor bana. Nişandan önce erkek arkadaşıma "Ceylin evlenmeyi istemiyor galiba hala bir adım atmadiniz bazı kızlar evlilik insanı değildir" gibi mesajlar atıyordu.
Birkac kere de "ablanla konuştuk senin için böyle böyle dediler biz senin yanındayız onlar senin hakkında kötü konuşuyor ama boşver onları " minvalinde ortalık karıştırmaya yönelik mesajlar da attı. Geriyor açıkçası bu durum beni.
Hayır hiç yüz yüze gelmedik. Nişandan önce sürekli tanışmak istedi ben istemedim erken diye nişan dönemi de eşinin işinden dolayı ve hamileliğin son dönemleri olması sebebiyle gelemedi bulunduğumuz şehire.Siz bu kadınla nişanda veya öncesinde yüz yüze gelmediniz mi hiç? O zaman numaranızı istemedi mi?
İnsan bunları bilmeden verir ya hani.
Hiç görüşmeden istemesi daha da garip geldi çünkü.
Takıntılı belli ben olsam numara falan vermem.
Nasıl bu kadar boş vakti var milletin eltisini bile üç beş kere arayacak nasıl bir takıntı bu çok değişik geldi kadın
Nişanlım başlarda kibar kibar cevaplar verse de sonraları ciddi manada kırıcı bir sekilde konuştu ama asla geri adım atmıyor kendince 2-3 gün küsüyor sonra son gaz devam. Artık cevap bile vermiyor nişanlım ama aralıksız yazıyor.Neden kimse haddini bildirmiyor?
Düğüne de gelmesin inşallah diyelim.Hayır hiç yüz yüze gelmedik. Nişandan önce sürekli tanışmak istedi ben istemedim erken diye nişan dönemi de eşinin işinden dolayı ve hamileliğin son dönemleri olması sebebiyle gelemedi bulunduğumuz şehire.
İnanın bilmiyorum normal olmadığı kesin ama kurnaz bir tarafı da var dedikodu ya da para söz konusu olunca herkesten akıllı.Akli dengesi yerinde olmayabilir mi? Bana çok akıllı işi gibi gelmedi yaptıkları
Amin. Hiç kabul etmemek daha mantıklı sanırım diğer türlü çok cirkinlesir gibi duruyor olaylar.Düğüne de gelmesin inşallah diyelim.
Değişik bir tip elini versen,kolunu kaptırırsın.
Kendi kendine yazsın,oynasın.
Allah kolaylık versin zor ama görmezden gelin
Bacım kaç kurtar kendiniHerkese merhaba arkadaşlar.
Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?