• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntılarımız

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
çocuk yetiştirirken nelere en çok takılıyorsunuz özellikle şöyle olmalı dediğiniz şeyler neler?
Şuan için en çok takıntım boyu.Kısa değil boyu gayet iyi şuan ama uzun boylu olsun istiyorum akranlarıyla biraraya gelince boylarını karşılaştırırım.Uyku konusunda öğlenleri çoğunlukla 3 saat uyur bazen daha az uyusa sanki çok kötü bişeymiş gibi illaki o azuyuduğu süreyi sabah daha fazla uyuyarak telafi etmesini arzularım.Sıksık oyuncak almak istiyorum sanki almazsam zekası gelişemeyecekmiş gibi gelir.Bu aralar tv ye takıldım tv izlemesini hiç istemiyorum izin vermemeye çalışıyorum.
Siz neler düşünüyosunuz,taktığınız şeyler neler?

düşünüyorum ama aklıma gelmiyor, boyunu kilosunu hiç takmam, allah sağlık versin diyorum hep, doktorum şey demişti, çocuklar torna tezgahından çıkmış gibi aynı boy ve kilosa olmaz her çocuk ayrısır asla kıyaslanmaması gerekir, herhalde bunu ilke edindim ve hiç kıyaslamıyorum.

dışarıya çıkardığım gün çok iyi hissediyorum kendimi, dışarıda farklı uyaranlar var ve çocuk hergün farklı bişeyler görüyor hal böyle olunca o mutlu ben mutlu günümüz güzel geçiyor.

kilo ve boy takıntısı yapmıyorum yada karşılaştımam bünye farkı

ama bende yürüme konusunda biraz takıntılıydın bir dönem kızım geç yürüdü 16 aylıkdı yürüdüğünde aaa bak şununki heme yürümüş deyip niye benim kızım yürümediki felan deiyordum birde
bu aralar da şuna takmış durumdayım benim kızım tek başıa oynamayı bilmez sürekli sen oynuyacaksın o bakacak aaa bek şu yanlız oynuyor dediklerinde evet ecem oynamıyr diyorum aslında doğru bişey değil ama bazen yapıyoruz bunu

bende boyunu kilosunu yapabildiklerini yapamadıklarını diğer çocuklara oranla kıyaslarım ben istiyorum ki uzun boylu yapılı bi delikanlı olsun inşallah ama beneim bebeğim çizelgeyi normal takip ediyo çok zeki çabuk kavrıyo çabuk öğreniyo kendince fikirler üretebiliyo diyorum motoru fazla çalışıyo ondan boya atamıyo :) onun dışında bi takıntım yok gibi düzenli yeyip uyuması dışında

gelişimi ile ilgili bir takıntım yok ama herşeyin en iyisini alma takıntım var malesef:(( bazen o kadar abartıyorum ki kendimde üzülüyorum, söz konusu kızım olunca kıyafet ollsun oyuncak olsun ne bileyim çorap bile illa kaliteli ve kaliteli olmnın dışında en iyisi olacak!!!çok abartıyorum çok... ama pahalı ürünler almıyorum yanlış anlamyın, sadece çok iyi markaların indiirmlerini takip ediyorum::))eşimle her defasında papaz oluyoruz batırdın yine beni diye amaaa napiimm nedense bööyle içgüdüsel bir istek oluyor:26:

Kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.:26:

oğlum 14 aylık ve şuan sadece babba ve bazende haanni(anne) diyor.bu normal mi,yada geç mi konuşacak yada bu bir sorun mu.bu konuda çok endişeliyim açıkcası.
tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşır mısınız???

Back