Takıntılar ve tetiklenen anksiyete...

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.284
Puanlar
333
Hep evhamlı biriydim ama atlattığımı düşünürdüm son birkaç senedir. Son 1 aydır psikolojim alt üst. Aslında buraya da sadece içimi dökmek için yazıyorum. Belki okursunuz ve belki derdimi paylaşacak biri olur... Kınayanlar da olur elbet...
İnsan bir hata yapar bazen o hatanın acısı da çıkar ya işte öyleyim. Nefsime yenik düşüp sevdiğimle birlikte oldum. Herşey bundan sonra başladı. Hep taktım hamilemiyim diye. Bu 1 aylık süreçte 3 kere kendim test yaptım, yetmedi kan testi yaptırdım, negatif. Ama sürekli yanlış yapmışlardır hata olmuştur diye takıntı yaptım. Midem bulanıyor, sık idrara çıkıyorum vs vs. Ürolojiye gittim orda da bişey çıkmadı. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki vücudum isyan ediyor herhalde.. Ne yapacağımı da bilmiyorum.. Hiçbbişeyden zevk almıyorum, en ufak şeyi takıp kendime dert ediniyorum..
Yazımı okuyan herkese teşekkür ederim, içimi dökmek istedim sadece...

Hatanın acısı çıkıyor bacım. Sen diyon ben demedim bak. Kınamıyorum ama hata olduğunu söyleyebilirim. Hata gbi hissettiğine göre gelecek düşünemiyorsun demekki sevgilinle. Psikoloğa başvur. Bi kerekte de hamile kalınmaz. Ne çok uğraşıyorlar hamile kalabilmek için. Yumurtlama günlerinde değilsen çok çok zor. Ama sperm içerde 3 gün yaşar onuda hesap et. Umarım rahatlarsın. Bende hamile kalıp kanda çıkmayan biriyim. Ama adetimde dahil 15.gündü. Erken yani. Yaptın bi hata bari psikolojini bozmasına izin verme. Kendini toparla ve düşünerek hareket et.

ne demek kınamak.. herkesin hayatı kendini bağlar..

bu kadar test yanlış olamaz hamile değilsin bu konuda rahat ol.. mümkünse 1-2 günlük bir tatile çık, mesela bir tura katıl, dağ tepe ne seviyorsan, bu seni kendine getirir

sevgiler..

Hatanın acısı çıkıyor bacım. Sen diyon ben demedim bak. Kınamıyorum ama hata olduğunu söyleyebilirim. Hata gbi hissettiğine göre gelecek düşünemiyorsun demekki sevgilinle. Psikoloğa başvur. Bi kerekte de hamile kalınmaz. Ne çok uğraşıyorlar hamile kalabilmek için. Yumurtlama günlerinde değilsen çok çok zor. Ama sperm içerde 3 gün yaşar onuda hesap et. Umarım rahatlarsın. Bende hamile kalıp kanda çıkmayan biriyim. Ama adetimde dahil 15.gündü. Erken yani. Yaptın bi hata bari psikolojini bozmasına izin verme. Kendini toparla ve düşünerek hareket et.

Hata gibi hissetmemin sebebi gelecek düşünmeme değil, seneye kısmetse nişan olacak. Hata yaptığımı ve kendimi kötü hissetme sebebim hem dini hem de vicdani boyutu..
Kan testini ilişkiden 1 ay sonra yaptırdım. Adetlerim düzensiz olduğu için adeti takip edemiyorum..
Kendimi toplayamıyorum işte umarım toplarım...
Cevabınız için teşekkürler

ne demek kınamak.. herkesin hayatı kendini bağlar..

bu kadar test yanlış olamaz hamile değilsin bu konuda rahat ol.. mümkünse 1-2 günlük bir tatile çık, mesela bir tura katıl, dağ tepe ne seviyorsan, bu seni kendine getirir

sevgiler..

Anlayışınız için teşekkür ederim. Şuan keşke uzaklaşma imkanım olsa uzaklaşsam belki de iyi gelir dediğiniz gibi ama içimden birşey yapmak bile gelmiyor. Sanırım regl görene kadar böyle devam edecek psikolojim... Ne hissettiğimi bile ayırt edemiyorum çünkü. Sadece sürekli ağlamak istiyorum.. Umarım kısa sürer ve eski bene kavuşabilirim..
Çok çok teşekkürler

Anlayışınız için teşekkür ederim. Şuan keşke uzaklaşma imkanım olsa uzaklaşsam belki de iyi gelir dediğiniz gibi ama içimden birşey yapmak bile gelmiyor. Sanırım regl görene kadar böyle devam edecek psikolojim... Ne hissettiğimi bile ayırt edemiyorum çünkü. Sadece sürekli ağlamak istiyorum.. Umarım kısa sürer ve eski bene kavuşabilirim..
Çok çok teşekkürler

Aynı şeyleri bende yaşadım ama kendine dert etme ve hayatı tanımaya çalış cnm ve ınan bana herşey düzelir bu bi hata gibi gelebilir ama bu süre sonra normal olduğunu anlayacaksın sıkma canını geçecektir

Aynı şeyleri bende yaşadım ama kendine dert etme ve hayatı tanımaya çalış cnm ve ınan bana herşey düzelir bu bi hata gibi gelebilir ama bu süre sonra normal olduğunu anlayacaksın sıkma canını geçecektir

Çok teşekkür ederim canım saol. Ben resmen taktım bu hamilelik mevzusuna, takıntım bitmiyor ve kaygım da haliyle...

Çok teşekkür ederim canım saol. Ben resmen taktım bu hamilelik mevzusuna, takıntım bitmiyor ve kaygım da haliyle...

Sen saol cnm dogruyu söylemek gerekirse evlenen e kadar aldığım ertesi günün hapının haddi hesabı yok yüzlerce gebelik testi yaptırdım bilinçsizdim ne zmn evlendim o zaman öğrendim gebe kalmanın ne kadar zor olduğunu adetin bitiş anı ile yumurtlama testi yaptım hergün hamile kalmak 30 gün içinde sadece 1 kere olumlu sonuç aldım test en ve şöyle düşün 30 gün içersinde sadece bu gün yumurtlarsin o an kaldın kaldın kalma riskin %20 için rahatladım die yazdım tam 6 yıl cebelestik gebe kalma korkusu ile hiç birinde kalmadım ;)

Sen saol cnm dogruyu söylemek gerekirse evlenen e kadar aldığım ertesi günün hapının haddi hesabı yok yüzlerce gebelik testi yaptırdım bilinçsizdim ne zmn evlendim o zaman öğrendim gebe kalmanın ne kadar zor olduğunu adetin bitiş anı ile yumurtlama testi yaptım hergün hamile kalmak 30 gün içinde sadece 1 kere olumlu sonuç aldım test en ve şöyle düşün 30 gün içersinde sadece bu gün yumurtlarsin o an kaldın kaldın kalma riskin %20 için rahatladım die yazdım tam 6 yıl cebelestik gebe kalma korkusu ile hiç birinde kalmadım :KK66:

Rica etsem bana bir mesaj atabilirmisin seni rahatsız etmezsem. Ben sana atamıyorum :(

Kizlar ben pko hastasiyim. Yaklasik 1 yildir diane35 kullaniyodum. Nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ve adet duzensizligi olan biriyim. Bosalma karnima oldu ve bu farkli gunler olmak uzere bi kac defa oldu. En son 23 ocakta zevk suyundan hamile kalinabilecegini ogrendim ve sabah kan testi yaptirdim ardina norlevo kullandim. Bu arada 105kiloyum. Test negatif cikti 4 gun sonra tekrar yaptirdim yine negatif cikti. 29 ocakta kanamam oldu. Kanamam baslayinca diane35'e de basladim. Dianeye başladıktan yaklaşık 12-13 gun sonra kahverengi akintim basladi. 17. Gun ilaci biraktim. 18. Gun idrarda gebelik testi yaptim. Ama bu testi sabah idrarindan 4 saat sonra ki idrarla yaptim, negatif cikti. 2 gun sonra kanamam oldu ve her zamankine benziyo mu benzemiyo mu anlamadim cunku dengesiz kanamalarim var. 2 bucuk gun surdu. Bu arada kanamamin baslamasiyla ishalde oldu. Panikledim ustune gorme mi diye. Dokunsaniz aglicam cunku cok korkuyorum. Her gun burayi ve baska siteleri okuyorum. Su fazla tuketmiyorum idrar rengim koyu. Su an vucudumda gerceklesen hersey belki normal seyler fakat ben korktugumdan dolayi herseyi acaba olarak dusunuyorum. Sizce nedir ne yapmaliyim? Lutfen yardim edin...

Back