korkularım yok ama önceden bazı şeylerden emin olamıyodum tekrar tekrar yapıyodumama şimdi iyiyim artık emin olabiliyorum ama el yıkama olayına bi türli çare bulamadım ne yapcan bilmiyorum bu durum beni çok rahatsız ediyo çok sıkıldım artık
daha önceleri çok yıkayodum elimi ayağıma bile sürsem kalkıp yıkayodum yani anlıcağın saçma sapan sebeblerden el yıkıyodumşimdi az aldı ama ginede var özellikle tuvaletten çıktıktan sonra 7_8 kez falan el yıkıyom ellerim artık kızarıyo yıkamaktam ama ginede yıkıyorum fazla yıkamasan temiz olmuyomuş gibi oluyorum
merhaba kızlar bende el yıkama takıntısı var acaba obsesis miyim anlayamadın gitti aranızda böyle olan varmı veya tedavi gören yardımcı olursanız çok sevinirim
hımmm.. ya ne yapmiyorum biliyormusun. öncelikle deiğim gibi bu konuya çok takmamaya çalış, yani ne kadar çok düşünürsen o kadar zor atlatırsın. belki zamanla daha az olacak bu durum.aslında takıntılar beynimizde tekrarlıyor. yani biz sürekli sorun haline getirdikçe tam bir sorun oluyor. belki bir süre önemsemesek, biz farkında olmadan azalacak..
ikincisi de ilerlediğini ve yenileri eklendiğini farkedersen mutlaka doktora görün.
bende de vardı :) hatta yolda yürürken illa karenin içinden yürümek çizgelere basmamak :)))) bişei okuyup emin olmayp bidaha okumak vs :))) amaa bi rahatsızlık çkmadı senlik bişi bu dedi doktor:) geçti şmdi bişeim yok:) beyinde bitior yani
bende beyinde bittiğine inanıyorum...benimde plaka toplamları tek sayı olsun takıntısı vardı:))) geciyooo...doktora sormustum üstüne düsme demişti...
ne kadar takmasamda kendime engel olamıyorum daha fazla ilerlemeden doktora gitmem lazım aslında ilçata almak istemiyorum çünkü çocuk düşünüyorum bakalım artık ne yapcam
hadi yaa.. çocuk olacaksa o ilaçları kullanman imkansız. o zaman çocuk olana kadar doktor önerirse kullan derim.
bende beyinde bittiğine inanıyorum...benimde plaka toplamları tek sayı olsun takıntısı vardı:))) geciyooo...doktora sormustum üstüne düsme demişti...[/QUpeki ne kadar sürede geçti takıntıların ?
bence hiç yapmadığınız şeyi deneyin mesela balı parmaklayın elini yalayın. bende tam tersi var ya evi ölsem de temizlemem :) annem bana cok kızıo odam darma dagınık ama mutluyum ya bazen yemek yemeden önce el yıkamadıgm hatta su içtgim zaman koluma sürdügm oldu o kadr ki tuvaletten küçükken yaptıktan sonra pecete kullanmazdım da şimdi o huyumu atlattım ama hala tembel tenekeym bir bardagı on defa kullanabilrm ):
hadi yaa.. çocuk olacaksa o ilaçları kullanman imkansız. o zaman çocuk olana kadar doktor önerirse kullan derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?