yani bu düşüncem mantıklı deil dimi?ben farkındayım bunun ama ya bide hastaysam die düşünmeden edemiyorum.psikiyatr danda korkuyorumPsikiyatra gitmelisin durumun ilac tedavisi gerektiriyo biz bi sey yapamayiz
tşk ederim ama soktordan korkuyoru
off yaaaa kıyamam ben sanaİyi geceler arkadaşlar.çok sıkıntılıyım yardımınıza çok ihtiyacım var.ne zaman hastalansan bir yerim ağrısa çok fena kafaya takıyorum.alerjîm vardı o geçti.sonra boğaz ağrısı başladı bu seferde.netten boğaz ağrısına bakıyodum lenf kanseri boğa kanseri belirtilerinin hepsi bende var.of ya kansermi oldum die yarım saaattir düşünüyorum.çokta korkuyorum
bi hastalığım olduğunda hemen en kötüsü gelio aklıma.boğazım ağrıo netten bi bakıyım dedim lenfoma belirtileri ile aynı.okuyunca çok kötü oldum .Neyin var ki tam olarak?
bi hastalığım olduğunda hemen en kötüsü gelio aklıma.boğazım ağrıo netten bi bakıyım dedim lenfoma belirtileri ile aynı.okuyunca çok kötü oldum .
dünden beri okumamaya çalışıorum.çok tşk ederim.sizede çok geçmiş olsun.off yaaaa kıyamam ben sana
sakın korkutma kendini , ben uzun yıllardır, kaygı bozukluğ, panik atak hastasıyım ve obsesif oldum , takıntılıyım, takıntımda hastalık, hastalık hastası ne demek hep vücudunda bir hastalık aramak demek, ikna olyorsun ama yarım gün sürüyor sonra başka bişey arıyorsun ve en büyük korkum kanser olmak Allah esirgesi, sakın hastalık belirtisi okuma o ağrıyı yok say çünkü okur ve düşünürsen zaten ağrıcaktır. tecrübeyle sabit. ben senin yazdıklarını okurken bile kafama yanma geliyor. hastalık yazılarını sakın okuma daha çok psikolojin bozulur. dr a git hayatını zehir etme ben antidepresan kullanıyorum, tavsiye ederim:) çok geçmiş olsun
geçmiş olsun sanada canım.çok zor bir şey ya.erkek arkadaşıma söylüorum o bile benden soğuyacak yakında.nerden takıldım kaldım bu hastalıa bilmiyorum.çok moralsizim şu anBir zamanlar benim en büyük sorunumdu bu canim bunun tip dilinde bi adi var h le basliyordu psikatristim söylemişti. Bende tilki senin gibiydim bi yerimde bisey olsun hemen internet acaba neyim var. Bu internette de arkadaş herşeye kanser yaziyor hayatini maf ettim bi dönem bu illet yüzünden seni en iyi ben ankarim psikayatriste gitmeden geçmez. Hastaligin adida aklima geldi bak simdi hipikondriyak
geçmiş olsun sizede.hepimizde farklı şekillerde kendini gösterio demekki.bende hastalıklarda böyle oluyorumBu bende de var, ama kendim için değil. Çocuklar doğduktan sonra böyle düşünceler istila etti beni. Keyifleri yerindeyken sıkıntı yok, biraz ateşleri çıksa, biraz yüzleri düşse ben başlıyorum senaryolara.(Nette araştırma sıkıntı bunu anladım. Çocuk doktorumuz bana nette çocuklar konusunda araştırmayı yasakladı.) Düşünce gücüne de inanıyorum, kötülükleri çağırmaktan korkuyorum.
doktora alerji sebebiyle 20 gün önce gitmiştim.boğazıma falanda baktı alerji dedi .ama ben nie böyle düşünüyorum bilmiyorumCanım boğaz ağrısının bir sürü nedeni olur, sende hemen kötü düşünme... Doktora git hemen