• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı hastalığı ( OKB ) için antidepresan kullanan varmı ? Faydası oldu mu ?

mucizelerim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
57
23
3
Herkese merhabalar uzun yıllardır bu rahatsızlıkla başa çıkmaya çalışıyorum önceleri bana rahatsızlık gibi gelmez normal gelirdi devamlı kafama bazı kötü
Düşünceler gelir ben onu takıntı haline getiririm ve unutamam travmatik olaylar yaşadım bunlarda daha da tetikledi defalarca terapi aldım ama faydası olmadı gebeliğimden sonra inşallah antidepresan ile tamamen düzelmek istiyorum ama bilemiyorum kullanan faydasını gören varmı ? Bebeğim için bunu yapmayalım kendimi kötü düşüncelerden kurtarmalıyım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 🧡

Antidepresan + okb tedavisi için ayrıca bir ilaç vermişti bana doktor. Kullandığım süre boyunca çok yavaş yavaş da olsa etkisini hissediyordum ilacın. Bende temizlik takıntısı var. Ama maalesef o verdiği ilaç bende kilo yaptığı için bıraktım.

Herkese merhabalar uzun yıllardır bu rahatsızlıkla başa çıkmaya çalışıyorum önceleri bana rahatsızlık gibi gelmez normal gelirdi devamlı kafama bazı kötü
Düşünceler gelir ben onu takıntı haline getiririm ve unutamam travmatik olaylar yaşadım bunlarda daha da tetikledi defalarca terapi aldım ama faydası olmadı gebeliğimden sonra inşallah antidepresan ile tamamen düzelmek istiyorum ama bilemiyorum kullanan faydasını gören varmı ? Bebeğim için bunu yapmayalım kendimi kötü düşüncelerden kurtarmalıyım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 🧡
Olmazmi tabikide cok faydası var
Korktuğun düsünceler yerini mantıklı düşüncelere yer veriyor.

Öncelikle emzirme dönemini atlattıysan tabiki psikolojik olarak kaygı stres sinir bunlara iyi gelecektir belli bir süre sonra kendi başına düzelmez aksine katlanarak farklı şeylerede yol açıyor psikoloji herseyın başı çocuklarınız üzerindeki takıntı kaygı yansıtmamak için bunun için doktorun vereceği ilaçları kullanıp düzelmeniz en iyisi..

theta healing yöntemini önerebilirim. tıbbi tedavi yerine geçmez ama etkilerini bol bol hissettiğim bir şifa yöntemidir. bu tarz hisler travmalar yaşamamızın kök inancını bulup şifalandırıyorlar. instagramdan rabia alga/bedia kahya kardeşleri takip edebilirsiniz. bu konularda ilaçların duyguyu baskıladığını düşünüyorum..

Antidepresan + okb tedavisi için ayrıca bir ilaç vermişti bana doktor. Kullandığım süre boyunca çok yavaş yavaş da olsa etkisini hissediyordum ilacın. Bende temizlik takıntısı var. Ama maalesef o verdiği ilaç bende kilo yaptığı için bıraktım.
Evet bunu duydum ilaç kilo yapıyormuş zaten hamilelikten kalma bi kilo olacak benim için zor bi süreç olacak ama bu takıntılı düşünceleri atmak istiyorum o yüzden almayı düşünüyorum sizde faydasını görmüşsünüz o düşünceler gelmiyormu ?

theta healing yöntemini önerebilirim. tıbbi tedavi yerine geçmez ama etkilerini bol bol hissettiğim bir şifa yöntemidir. bu tarz hisler travmalar yaşamamızın kök inancını bulup şifalandırıyorlar. instagramdan rabia alga/bedia kahya kardeşleri takip edebilirsiniz. bu konularda ilaçların duyguyu baskıladığını düşünüyorum..
Henüz hamileyim doğumdan 6 ay sonra başlayayım diyorum ?

Bi bakayım hamileyken de yapılabilir mi acaba bu dediğiniz

Bi bakayım hamileyken de yapılabilir mi acaba bu dediğiniz
bildiğim kadarıyla bebek üzerinde de şifası mevcut oluyor ama lütfen danışın. ben de hamile kalamadığım için araştırdığım bir yöntemdi. eğitimlerini almaya niyet ediyorum ama söylediğim gibi henüz bu kadar bilgiye sahip değilim ♥️ bilinçaltımda kendimi kadın hissetmediğim değersiz hissettiğim vs bir sürü şey çıktı çok şaşırmıştım..

bildiğim kadarıyla bebek üzerinde de şifası mevcut oluyor ama lütfen danışın. ben de hamile kalamadığım için araştırdığım bir yöntemdi. eğitimlerini almaya niyet ediyorum ama söylediğim gibi henüz bu kadar bilgiye sahip değilim ♥️ bilinçaltımda kendimi kadın hissetmediğim değersiz hissettiğim vs bir sürü şey çıktı çok şaşırmıştım..
Nasıl yapılıyor biraz bilgi verirmisiniz

Ah çok iyi ne kadar kullandınız yan etkileri neler oldu sizde
Ilk 3haftan berbat geciyor. Disini sık.3haftadan sonra gayet mantiklı normal mutlu bi insan oluyorsun.ne kadar kullanacagina doktorkarar verir ama okb cok inatçiysa 1yildan az kullanirsan hop gelebilir.
Ilactan korkma.yeniden dogmus gibi oluyorsun

Ne kadar süre terapi aldınız? Görüşmeyi siz mi kestiniz yoksa artık gerek kalmadığını söyleyerek terapistiniz mi bitirdi?

Ne kadar süre terapi aldınız? Görüşmeyi siz mi kestiniz yoksa artık gerek kalmadığını söyleyerek terapistiniz mi bitirdi?
Uzun süre aldım bi ara düzeldim dedim bıraktım bi kaybım oldu okb tetikledi daha da arttı artık ölüm nasıl bi duygu onu düşünme takıntısı geldi onu yaşama … tekrardan pskytrye gittim bi iki seans daha yapalım olmadı ilaca başlarız dedi ve ben hamile olunca ilacada başlayamadılar ama doğumdan sonra tamamen kurtulmak istiyorum bu takıntılı düşüncelerden elimde değil devamlı geliyor

Ilk 3haftan berbat geciyor. Disini sık.3haftadan sonra gayet mantiklı normal mutlu bi insan oluyorsun.ne kadar kullanacagina doktorkarar verir ama okb cok inatçiysa 1yildan az kullanirsan hop gelebilir.
Ilactan korkma.yeniden dogmus gibi oluyorsun
Hadi inşallah buna çok ihtiyacım var

Insallah canim.nasil kalp hastalari böbrek hastalari seker hastalari ilac icmek zorundaysa ruhsal sıkınti yasayan insanlarda icmek zorunda.
Rabbim sifani versin insallah
Evet öyle inşallah doğurayımda başlayacam aklıma gelen bu düşünceler gitmiyor elimde değil

Back