• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takinti....dis uyusmasi

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
31
Bursa
Arkadslr iyi gclr. Konuyu dgru yere acmisimdr umarim. Ya her gecd uyurkn istemedn dislerimi sikiyorjm vd dislerm kaniyo uyusuyo. Herkes psikoloji bozuklugundn olur psikologa gt diyor. Sbh uyandigmda dislerim kanamis uyusmus bi sekilde klkiyrm . Szce ndn bole oluyrm. Bzn dururkn bile bi. Bkyrm dislerimi sikmisim....

Oncelikle gecmis olsun canim psikolijik olabilir bende,de olmustu sabah uyandigimda yumrugumu sıktığımı fark ediyordum ve gun icindede fark etmeden bir bakiyordum yine yumrugumu sıkmısm elimin acisina kendime geliyordum Doktora soyledim yasadgnn un ici sterss ve gece yatarkeb kafamin dolu olmasi yani psikoloji ile alakali demisti bana psikolojik bir sorunun varmi bilmiyorum ama bir doktora danis seni yönlendirir
Gecmis olsun

Oncelikle gecmis olsun canim psikolijik olabilir bende,de olmustu sabah uyandigimda yumrugumu sıktığımı fark ediyordum ve gun icindede fark etmeden bir bakiyordum yine yumrugumu sıkmısm elimin acisina kendime geliyordum Doktora soyledim yasadgnn un ici sterss ve gece yatarkeb kafamin dolu olmasi yani psikoloji ile alakali demisti bana psikolojik bir sorunun varmi bilmiyorum ama bir doktora danis seni yönlendirir
Gecmis olsun

var canım kaynanayla oturuyorum. esım daaha askere gtmedı beynım cok dolu bebegm olmuyoo .... psıkolojk bnada ole gelıyo cok saol cnm.

Back