B BenPucca mühürlükaderiiim Kayıtlı Üye Katılım 26 Mart 2011 Mesajlar 990 Emoji Skoru 3 Puanlar 66 Yer İstanbul 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #1 Burda niye takımlarla ilgili bir alan yok araştırdım sporla ilgili var ama maçlarla takımlarla ilgili yok niye?
Burda niye takımlarla ilgili bir alan yok araştırdım sporla ilgili var ama maçlarla takımlarla ilgili yok niye?
Schizophrenia ~ Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 1.533 Emoji Skoru 395 Puanlar 123 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #2 Gruplar bölümünde var http://www.kadinlarkulubu.com/group.php
B BenPucca mühürlükaderiiim Kayıtlı Üye Katılım 26 Mart 2011 Mesajlar 990 Emoji Skoru 3 Puanlar 66 Yer İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #3 öyle demek istemedim orda lig durumlarını felan tartışmıyorlar bence böyle bbir bölüm açılmalı Lig tartışmaları felan.. kim kimi destekliyor onu yazmalı bence
öyle demek istemedim orda lig durumlarını felan tartışmıyorlar bence böyle bbir bölüm açılmalı Lig tartışmaları felan.. kim kimi destekliyor onu yazmalı bence