Takilan protez olcusunun yanlis olma ihtimali var mi?

Mirai93

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
38
12
31
Arkadaslar merhaba burada da paylatigim uzerr 13 Kasim Cumartesi meme buyutme ameliyati oldum Benim istegim uzere Mentor 450 cc hp takildi,Takilan protezin kartinda da oyle yaziyor Ancak su an odemler olmasina ragmen boyutu bana kucuk geliyor 😞 Icimde spor sutyen dahi yok ama sanki disardan ameliyat olmadan onceki halime destekli sutyen giymisim gibi duruyor ve cok dikler.Sizce soylenilenin aksine daha kucuk bi protez takilmis olma ihtimali var ni? Ya da zamanla dikligi inip o yuvarlak seklini alacak mi Lutfen Soyleyin goruslerinize ihtiyacim var.🙏

Öncelıkle geçmiş olsun. sertifikada yazandan farklı takılmış olduğunu sanmıyorum. 450 küçük değildir ama dokuya,kas sıkılığına göre kişiden kişiye aynı protez farklılık gösterebilir. Bende 350 var ve dediğin gibi daha önce desteklı sütyenle olan görüntüyü veriyor tek fark destek olmaması ki bu da beni yeterince memnun ediyor. Ama farklı birinde aynı 350 cc nin neredeyse 450 CC efekti yarattığını da gördüm. Bu tamamen kişinin belirttiğin sebepleri kaynaklı. Kas çok sıkıysa protezi baskılıyor olabilir. Biraz zamn tanıyın,ödemler indiğinde ve kendini saldığında daha istediğinize yakın olabilir.

Öncelıkle geçmiş olsun. sertifikada yazandan farklı takılmış olduğunu sanmıyorum. 450 küçük değildir ama dokuya,kas sıkılığına göre kişiden kişiye aynı protez farklılık gösterebilir. Bende 350 var ve dediğin gibi daha önce desteklı sütyenle olan görüntüyü veriyor tek fark destek olmaması ki bu da beni yeterince memnun ediyor. Ama farklı birinde aynı 350 cc nin neredeyse 450 CC efekti yarattığını da gördüm. Bu tamamen kişinin belirttiğin sebepleri kaynaklı. Kas çok sıkıysa protezi baskılıyor olabilir. Biraz zamn tanıyın,ödemler indiğinde ve kendini saldığında daha istediğinize yakın olabilir.
Cok tesekkur ederim aciklamaniz icin.🙏💕 Yani ameliyat oncesi dr bana 400 cc nin bile cok buyuk olacagini soylediginden biraz tereddute dustum.normalde vucut olculerime gore gogusum cok kucuk, Hani ameliyat olmamamin amaci da biraz arttirilmis bir goruntu istememdi bir de regl donemime denk gelmemesi icin de acele ettim yani ameliyattan once gogusumde sislik de vardi bunlar tabi etken mi bilmiyorum ama umarim dediginiz gibi olur.Butun bu acilara degmeyeceginden cok korkuyorum.

Canim suan benim de oyle. Benim 335. Deri bastiriyo zamanla gevseyip salacak dedi doktor sabirli ol dedi. 400 ustu degmez mi oyle dusunme bence memenin eski halini cabuk unuttun😁Cok guzel olacakmis sabir dedi doktor

Canim suan benim de oyle. Benim 335. Deri bastiriyo zamanla gevseyip salacak dedi doktor sabirli ol dedi. 400 ustu degmez mi oyle dusunme bence memenin eski halini cabuk unuttun😁Cok guzel olacakmis sabir dedi doktor
Dogru soyluyorsunuz.😂😊
Yani yeni ameliyat biraz tecrubesiz ve sabirsizim butun yaptigim bu tan tana ondan sanirim 😅 Cok tesekkur ederim sagolun 🙏😊💕

Arkadaslar merhaba burada da paylatigim uzerr 13 Kasim Cumartesi meme buyutme ameliyati oldum Benim istegim uzere Mentor 450 cc hp takildi,Takilan protezin kartinda da oyle yaziyor Ancak su an odemler olmasina ragmen boyutu bana kucuk geliyor 😞 Icimde spor sutyen dahi yok ama sanki disardan ameliyat olmadan onceki halime destekli sutyen giymisim gibi duruyor ve cok dikler.Sizce soylenilenin aksine daha kucuk bi protez takilmis olma ihtimali var ni? Ya da zamanla dikligi inip o yuvarlak seklini alacak mi Lutfen Soyleyin goruslerinize ihtiyacim var.🙏
Benimde 360 takıldı ve hiç yoktu memem dümdüzdü. Şu an ölçüm ne oldu bilmiyorum ama beni çok mutlu eden bir görünümü var 🙏🥰

Benimde 360 takıldı ve hiç yoktu memem dümdüzdü. Şu an ölçüm ne oldu bilmiyorum ama beni çok mutlu eden bir görünümü var 🙏🥰
Anladim cok tesekkur ediyorum.🙏🤗💕
Simdiden dahi odemler inmeye basladi goruntusu nasil olacak bakalim.Umarim dikligi de biraz iner 🙏😊

Anladim cok tesekkur ediyorum.🙏🤗💕
Simdiden dahi odemler inmeye basladi goruntusu nasil olacak bakalim.Umarim dikligi de biraz iner 🙏😊
Aynen iniyo iniyo. Ameliyat sonrası ilk çektiğim fotoğraflarıma bakıyorum resmen füze gibi. Şimdiki haliyle karşılaştırıyorum şu an çok doğal görünüyor.
İş arkadaşlarım fln söylemesen anlaşılmaz çok güzel ve doğal diyorlar. Kas altı ve dokum olmadığı için normal insan memesi boyuna anca geldi 🤣

Ödemler inince memeler meydana çıkıyor. Şuan küçük görünmesinin en büyük sebepleri çatal bölgesi çok ayrık ve memenin üst kısmı şiş. Silikon yukarıda duruyor 😊
2 aya farkı göreceksiniz meydana çıkacaklar

Cok cok tesekkur ederim gercekten.🙏❤❤❤
Su an kendi cabalarimla kaba odemi bayagi bi attim biraz da yumusadi sekli daha belirgin gibi ama hala cok dikler o da zamanla oturur dediginiz gibi soylediginiz gibi boy cok fark etmedi .ama o korkunc goruntu bayagi bir gitti.🙏😊

Konudan bağımsız olarak Hangi hastanede ve ne kadara oldunuz acaba :)

Aynen iniyo iniyo. Ameliyat sonrası ilk çektiğim fotoğraflarıma bakıyorum resmen füze gibi. Şimdiki haliyle karşılaştırıyorum şu an çok doğal görünüyor.
İş arkadaşlarım fln söylemesen anlaşılmaz çok güzel ve doğal diyorlar. Kas altı ve dokum olmadığı için normal insan memesi boyuna anca geldi 🤣
Merhabalar şuan kaçıncı ayınız bu doğal görüntü kaçıncı ayda oluştu.

Merhabalar şuan kaçıncı ayınız bu doğal görüntü kaçıncı ayda oluştu.
Neredeyse 4ay olacak. Bana hala sanki başkasınınmış gibi geliyor. Mucize gibi bişey 🙈 Memelerim var artık modundayım 😂😂
Doğal görüntü ve doğal hissetmeye başlamam 2-2.5ay civarı yani yeni yeni. 3.ay kontrolüme gittiğimde doktorum tekrar fotoğraflarımı çekti "tamam artık bundan sonra bişey olmaz çok güzeller böyle devam" dedi
3 4 ayda daha iyiain. Sanırım 6.ay kontrolüne gittiğimde çok daha mutlu olacağım 😊

X