Takı Tasarımlarım

ptahnilufer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
44
0
Merhabalar, Kadınların vazgeçilmezi olan takılar, bazen huzur veren, bazen kendilerini ifade eden, bazen şıklığın sembolü. Şimdi bir çığır açıyoruz, takı tasarımında bir ilk, siz takınızı tasarlayın ve aklınızdaki rakamı önerin ben sizin için tasarlayayım. Rock felsefesi, mistik takılar, otantik takılar, taşlı-boncuklu-değerli taşlı takılar, siz her ne isterseniz sizin için... Bunun yanı sıra tasarımlarımın tamamı el emeğim olup, sadece bir tek kez tasarlanmaktadır, aynı tasarımdan bir tane daha bulunmamakla birlikte isteyen olsa bile aynı tasarım yapılmamaktadır. Şimdilik sadece iki tane resim koyuyorum, isteyen olursa bana özelden ulaşabilir.

Eklentiler

• $DSC_0045.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $DSC_0044.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 83
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
Benim kuzenim de takı tasarımı yapıyor, bayılıyorum yaptıklarına.
Çok güzel bir uğraş bence, birşeyler yaratmak, kendi zevkini veya isteğe göre kişilerin zevkini somuta dökmek...

Evet, keyifle bir şeyler yaratmak çok güzel bence de. Eşime de bulaştırdım, o da uğraşıyor, yardım ediyor. :) Teşekkür ediyorum...

Evet, keyifle bir şeyler yaratmak çok güzel bence de. Eşime de bulaştırdım, o da uğraşıyor, yardım ediyor. :) Teşekkür ediyorum...

Hadi ya, çok enteresan.. O zaman size ailece kolay gelsin...
Erkeklerde zaten çok alemler bu konularda, merak ediyorlar... Çok iyi olmuş valla, kafa dağıtmak için aşırı güzel birşey..

Hadi ya, çok enteresan.. O zaman size ailece kolay gelsin...
Erkeklerde zaten çok alemler bu konularda, merak ediyorlar... Çok iyi olmuş valla, kafa dağıtmak için aşırı güzel birşey..

Evet canım katılıyorum sana, alemler. Hatta resimleri o çekiyor, profesyonel makinesi var beyimizin :) Zaten her şeye evet der, sıkıntı olmaz ama bunu kendi kendine istemesi şaşırttı beni. Bir de o evde yokken gündüzleri hem kafam dağılıyor gerçekten, hem de klasik müzik eşliğinde çok güzel duygularla tasarlıyorum... Şifa niyetine... :)

Oh maşallah o zaman... Eğer o fotoğraflarını çekiyorsa, sende internet üzerinden bunların satışlarını da yaparsın.
Ek katkı hem de emeğinin karşılığı olur... Kolay gelsin o zaman sana ve bizlerle de yaptığın tasarımları paylaşmanı bekleriz her zaman

Tabi canım her zaman... Evet kendi çapımızda satış için hareket ediyoruz, hayırlısı bakalım. Tasarımlarımı paylaşmaya devam edeceğim, sizin gibi moral nerede bulunur :) Tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…