- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Çok yakınınızsa huyunu bilirsiniz. Alıngan biri değilse yanlış anlamaz. Biz bir tanıdığımıza külçe altın almıştık. Söylediğiniz fiyata 15 gr. alabilirsiniz sanırım. Bozdurunca az zarar eder. Güzel hediye kılıfı oluyor. Eline nakit vermekten daha zarif olabilir.Merhaba hanımlar.
Şöyle ki yakın bir zamanda çok yakın bir akrabimizin düğünü olacak . Olacak ama akrabamiz her şeyi tek başına yapıyor . Mobilyalar beyaz eşyalar altınlar falan. Ne kız tarafı ne kendi ailesinden yardım yok . Bizde dusunduk ki takacagimiz 1500 liralık bilezik . Onu düğünden önce versek bi yardımı olur bi ise yarar. Ama ayıp mi olur bilemedik. Hani adı olmaz para verildi gibi gorunur diye dusunduk . Siz ne diyorsunuz ?
Çok iyi düşünmüşsünüz bence. Akraba sonuçta niye yanlış anlasın.Merhaba hanımlar.
Şöyle ki yakın bir zamanda çok yakın bir akrabimizin düğünü olacak . Olacak ama akrabamiz her şeyi tek başına yapıyor . Mobilyalar beyaz eşyalar altınlar falan. Ne kız tarafı ne kendi ailesinden yardım yok . Bizde dusunduk ki takacagimiz 1500 liralık bilezik . Onu düğünden önce versek bi yardımı olur bi ise yarar. Ama ayıp mi olur bilemedik. Hani adı olmaz para verildi gibi gorunur diye dusunduk . Siz ne diyorsunuz ?
Ayyy super bi dusunce bence cok da makbule gecer. Keske ben evlenirken de ole yapan biri olaymis) tebrik ederim dusunceniz icin sizi