Taki meselesi yeğen

Ablan iletişim kurmak istemiyor belli ki, ama yeğenin de madem evlenecek kazık kadar kız o da mı akıl edememiş arayıp sormayı davet etmeyi?
Neden bu kadar vermeye çalışıyorsun sürekli karşılık alamadığın halde hem de

Bizde amca teyze hala dayı bilezik takar. Eşimin dayısı ve teyzesi cumhuriyet altını taktı bize çok değişik geldi mesela.

Ama bu biraz da ailede kaç çocuk var onunla ilgili. Her kardeşse 3-4 çocuk varsa hangi birine bilezik yapacaksın

Düğün davetiyemiz vsr

Eeee bebişim nikaha çağırmamışlar, isteme nişan şuydu buydu ona da çağırmamışlarıdr zannımca sadece bilezik altın takılacak yere çağırmışlar. Adam yerine koyup çağırmamışlar yani sadece dertleri para ben olsam gitmezdim.

Bizde mi var bi tuhaflık ne halalrdan ne dayıdan ne teyzelerden ne de başkalarındab birsey gormedik

Bizimde önceden her yeğene bilezik takılırdı
Gecen sene yarıma sımdıde ceyrege düşüldü

O kadar abarttınız ki şu ablanız ve yeğeninizin düğün meselesini. Içinizden ne geçiyorsa onu takarsınız olur biter.

Yurtdışında yaşayan biri olarak 600€ gayet normal ve birine takmışsın zaten abin akıl vermesin herkes kendi cebini düşünerek hareket etsin senin de cocukların var veya da olacak bakalım hangi biri takacak sana okadar bileziği altını. Kusura bakma.. ben olsam bilezik takmam taksam da gramını düşük alırdım herkesin maddi durumu bir değil ben bile eltime kaynıma bilezik takacam diye tuvalet temizleyipte aldım düşük aldım yapacak bir şey yok ucak bileti kıyafet derken zaten cebinde para kalmıyor onu bırak insanlar gelip mutlu gününde yanında olduğına bile mutlu olmuyolar bi teşekür bile yok o yüzden kardeşmiş yeğenmiş takma kafana önemli olan güzel günlerinde yanında olman

Annem teyzemin kızlarına bilezik takarken, teyzem annemin ilk evlenen çocuğu olan bana çeyrek takmıştı ne teyzeler varmış dedim konuyu okuyunca gönlünüzden ne geçiyorsa onu takın

Sizi onemsemeyen insanlar icin neden kendinizi yipratiyorsunuz yarim altin takim gecin elalem ne der dusunmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…