Ailede ki dinamiklere bağlı bu tarz şeyler. Maddi durumunuz yok, ablanızla aranız çok iyi değilse tam altın hiç de az değil. Ama her şey bir yana yeğeninizle aranız iyiyse her şeyden bağımsız onu düşünün derim ayırt etmeyin diğerlerinden.Merhabalar,
Bir ay sonra ablamin en küçük kizi evlenecek .
Malum altin fiyatlari firladi ,bizim ailede kopuk .
Bir başka konumda zaten yazdim özellikle ablamda iletişim sorunu var .
İki sene önce ortançi kızına bütün kardeşler birer tam altin taktik,anneanne de ayni .
Şimdi aslinda gönlümden bir bilezik niyetindeyim,tam altindan biraz fazla olsun bilezik olsun diye düşündüm .
Abim tam altin takarim ,sende ayni yap diyor.
Hem ortanci secilmemiş olur çünkü ablalari 5 sene önce evlendi ona adana burma taktik .
Haksizlik oluyor gibi birine
Böyle seylere ben kafami çok yoruyorum .
Tam altin bir teyze olarak azmi olur ?(600€)
Sorun iki sene önce ablasina herkes tam altin takti ,sanki o secilmiş gibi olurYurtdışında mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse az olur tabii ki.
Öyle yengec aynen nikaha cağrilmadikseni nikahina cagirmayan yeğenin degil mi bu? tam altin tak gec. cok bile
Kim ne takarsa taksın. Amaç evlenen çifte destek çünkü.Merhabalar,
Bir ay sonra ablamin en küçük kizi evlenecek .
Malum altin fiyatlari firladi ,bizim ailede kopuk .
Bir başka konumda zaten yazdim özellikle ablamda iletişim sorunu var .
İki sene önce ortançi kızına bütün kardeşler birer tam altin taktik,anneanne de ayni .
Şimdi aslinda gönlümden bir bilezik niyetindeyim,tam altindan biraz fazla olsun bilezik olsun diye düşündüm .
Abim tam altin takarim ,sende ayni yap diyor.
Hem ortanci secilmemiş olur çünkü ablalari 5 sene önce evlendi ona adana burma taktik .
Haksizlik oluyor gibi birine
Böyle seylere ben kafami çok yoruyorum .
Tam altin bir teyze olarak azmi olur ?(600€)
eee teyzesinden bilezik bekleyen teyzesine teyze gibi davranacak. el gibi davranirsa tam altin bile cok. el gibi git ceyrek tak geç diyecegim ama iste sen lafa soze takilan birisin.Öyle yengec aynen nikaha cağrilmadik
Yaaa işte ortanciya ayib olmasin diye şimdide tam altin olmali gibiBasligi Ramiz dayının sesiyle okudum.
Ablaya adana burma, ortancaya tam altin, kucuge bilezik, vallahi ortancaya uzuldum.
Tam üstüne bastiniz ,ablamin iletişim sorunu var .Bahsettiğiniz abla kızının nikahı kiyilirken kardeşlerine haber vermeyen hatta küçük kız kardesiniz doğum yapınca Ziyaret etmeyen 2 yıldır yeğenini bile görmeye gelmeyen abla değil mi sizi doğru dürüst arayıp sormayan biline tam altın bile çok bırak bilezik takmayı çeyrek yeter de artar bile sizi ne arıyor ne soruyor kardeşi doğum yapmış 2 yıldır gelmiyor sadece düğün zamanı mi aklına geliyorsunuz.
Ee ona ayip olmus coktan?Yaaa işte ortanciya ayib olmasin diye şimdide tam altin olmali gibi
Ablasi evlenirken bilezik 800€ şimdi nerdeyse tam altinEe ona ayip olmus coktan?
Ee ablasinin bilezigi, bilezik oraninda degerlendi ama tam altinda tam altin oranında degerlendi ona bakarsaniz?Ablasi evlenirken bilezik 800€ şimdi nerdeyse tam altin
Öyle yengec aynen nikaha cağrilmadik