adaness Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 34 26 31 Mayıs 2015 Konu Sahibi adaness #1 Klasik kurdele yerine böyle bir kurdele kullanabilirsiniz. Ben heyecanla ters takmışım yazı ters gelmiş :) Üzerinde bride to be yazıyor. Eki Görüntüle 1545120
Klasik kurdele yerine böyle bir kurdele kullanabilirsiniz. Ben heyecanla ters takmışım yazı ters gelmiş :) Üzerinde bride to be yazıyor. Eki Görüntüle 1545120
Kakules Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2012 157 93 7 Haziran 2015 Konu Sahibi adaness #2 Allah mutlu mesud etsin. gayet güzel :))
adaness Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 34 26 13 Haziran 2015 Konu Sahibi adaness #3 merivis .!.: Allah mutlu mesud etsin. gayet güzel :)) Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallah
merivis .!.: Allah mutlu mesud etsin. gayet güzel :)) Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallah
S suna5000 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2010 3.457 1.252 17 Haziran 2015 Konu Sahibi adaness #4 ama bu evlenmek üzere demek. siz düğünde zaten evli oluyorsunuz . bence kına geesi konseptine daha uygun
ama bu evlenmek üzere demek. siz düğünde zaten evli oluyorsunuz . bence kına geesi konseptine daha uygun
adaness Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 34 26 10 Temmuz 2015 Konu Sahibi adaness #5 kagithavlu .!.: ama bu evlenmek üzere demek. siz düğünde zaten evli oluyorsunuz . bence kına geesi konseptine daha uygun Genişletmek için tıkla... ben sadece fikir verdim, kına gecemde kullanmıştım ama düğünde de takmak istedim tercih meselesi:)
kagithavlu .!.: ama bu evlenmek üzere demek. siz düğünde zaten evli oluyorsunuz . bence kına geesi konseptine daha uygun Genişletmek için tıkla... ben sadece fikir verdim, kına gecemde kullanmıştım ama düğünde de takmak istedim tercih meselesi:)