• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı Kurdelaları...

aslijann

az kaldı evimize<3
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
586
13
318
İstanbul
Admin ben konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama en uygun burası gibi geldi.şimdiden özür:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::1:

Kızlar ben haftaya nişanlanıyorum ve salonda olacağı için takı töreni de olacak kısmetse.
Ama benim nişanlığım kırmızı ve düşündüm ki acaba ikimizin kurdelası da beyaz saten kurdela olsa olur mu?
Çünkü kırmızıyı nişanlımın beyazı da benim takmam garip kaçar diye düşündüm.
Bana bir çare:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
He bi de herşeyin süslüsü çıktı bu kurdelaların da var mıdır ki, hakkında bilgisi olan var mı? yani klasikten ziyade değişik bişey bilen gören?

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

merhaba canım;
öncelikle şimdiden ayırlı olsun mutluluklar dilerim sana. ufak tefek ayrıntılara bu kadar boğulmamalısın bence ki o gece su gibi akıp geçecek bir şey anlamayacaksın tecrübeyle sabittir 16 twmmuzda nişanlandım:1:ikinize de beyaz kurdele alın derim ben, koyu renk olunca hele ki kırmızı olursa kurdele yerine kıyafetine iğnelerler ve de hiç hoş olmuyo oynamadan önce çıkarırken hepsiyle tek tek uğraşırsın ki muhakkak ikisi aynı renk diye karıştıran çok olacaktır.nakışlı,örgülü vs.. kurdelelerden alırsan misafirlerin takı takması zorlaşır canım bence klasik beyaz kurdele ile işi halledersiniz. o değişik değişik olanları da gelinliğinde belinde kullanırsan daha hoş olur bence.inan bana o küçük ayrıntıları kimse görmüyo sadece sen önemsiyorsun ben de takı yastığı yaptırmıştımm hoşuma gidio die ama sadece benim nişandan önce dikkatimi çekmişti gören bile olmuyo :1:

Son düzenleme:
:) içim ferahladı.
aslında doğru diyosun bu tip küçük şeylere dikkat eden yok da işte, sanki herkesin dikkatini çekecek gibi geliyo:17::17::17::17:
Bu arada tebrik ederim.ne güzel atlatmışsın.Allah'ım inşallah ben de atlatıp şu stresten kurtulcam:84::84::84::84:

:) içim ferahladı.
aslında doğru diyosun bu tip küçük şeylere dikkat eden yok da işte, sanki herkesin dikkatini çekecek gibi geliyo:17::17::17::17:
Bu arada tebrik ederim.ne güzel atlatmışsın.Allah'ım inşallah ben de atlatıp şu stresten kurtulcam:84::84::84::84:

teşekkür ederim canım ama hakkaten biz hevesimiz olduğu için en ufak ayrıntıyı bile günlerce düşünüyoru<:1: aylarca o günü bekliyorsun ve gelen gidene hoşgeldin demekten takısından pastasında derken geçip gidecek o gün.. sen aaa bu kadar mı bile diyeceksin :1:kıyafetin nasıl nişanlı adayınla diyim artık boy oranınız nasıl bilmiyorum ama kıyafetine uygun ayakkabı aldın mı? eğer almadıysan kesinlikle abiye ayakkabı alma ,platformlar daha rahat. ben abiye ayakkabı giydim ve 3 gün ayağımın üstüne basamadım parmaklarım su toplamıştı :1:!:1:

Biraz geç kalmışım ama nişanda olmadı düğünde deneyebilirsin mükemmel takı kurdelaları var..

$GELIN-DAMAT-TAKI-KURDELESI__44602038_0.jpg
$GELIN-amp-DAMAT-TAKI-KURDELASI-INDIRIMLI__43988961_0.jpg

Benim en beğendiklerim bunlar.. site ismi vermek yasakmı bilmiyorum.. eğer istersen sitenin adını özelden atabilirim.. düğününde sipariş verirsin.. artı sadece bunlar yok bir sürü değişik aksesuarlar var incelersin..

yahs canım mesajını gördüm ama cevap veremiyorum mesaj sayım 100ü geçmesi gerekiyormuş.. buradan yazsam olmuyomu ?? ben bir kaç kişiyi site ismi verirken görmüştüm..

zaten benim bilidğim beyaz olur kurdelalar. bizimde oyle olmuştu tabiki.

Biraz geç kalmışım ama nişanda olmadı düğünde deneyebilirsin mükemmel takı kurdelaları var..

Eki Görüntüle 280749
Eki Görüntüle 280748

Benim en beğendiklerim bunlar.. site ismi vermek yasakmı bilmiyorum.. eğer istersen sitenin adını özelden atabilirim.. düğününde sipariş verirsin.. artı sadece bunlar yok bir sürü değişik aksesuarlar var incelersin..

canım ben çok beğendim bu takı kurdelelerini çok harikalar sitenin ismini rica etsem banada özel mesaj alarak atabilirmisin şimdiden tşk ederim:16:

Back