Takı konusunda yardımına ihtiyacım var hanımlar

Hangisini seçmeliyim?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Ben hicbirini begenmedim, yasina gore fazla agirlar.

Daha modern tasarimli bir seyler tercih etsen, platin, svarovski veya pirlanta mesela?

illa bunlar arasından mı seçim yapmak zorundasın diye demiştim,benim de takıyla aram yoktur ancak resmi koyulursa tercih yapabilirim

Yok canım dediğim gibi bunlar arasından seçmek zorunda değilim ama deneyip gördüklerim bunlar. :)

Yalnız o konuda da açıklama yapmak istiyorum. Benim o konuya bir itirazım olmadı zaten. Rahatsızlık da duymadım, bunun yeri burası değil diye de düşünmedim. Onun derdi oymuş, benimki de bu. Acilen seçmem gerekiyor ve zevksiz bir seçim yapmak istemiyorum. Benim itiraz ettiğim nokta burada bu tarz konuları açan ilk ben değilim ama ilk uyarı alan benim hanımefendi tarafından.

Elmas olanlar evet ağır açıkçası onu kına gecemde bindallıyla beraber falan hayal ettim bakarken. :) Diğerleri ağır durmuyor aslında ya. Denediklerim öyle değildi en azından. Ben en çok benzeyenlerini bulabildim. Keşke elimde çekseydim fotoğraflarıını.

Ayrıca sahte diye düşünmene gerek yok ki. Göründüğü kadar pahalı değiller. :) Bana göre çok, daha ucuzunu almak isterdim ama hani bu asla gerçek değildir alamaz bunun gerçeğini diye düşündürecek cinsten değil. Son attığım mavi taşlı yüzük ve kolyesi 2,900 mesela.

Altınset al.....hem şık olur hem değerini korur

İşte altın set tavsiye edenler keşke önerilerde de bulunsalar. :26: Sarı altın sevmiyorum mesela. Beyaz ve şık model önerebileniniz varsa çok memnun olurum zaten.

Bu modeller cok agir yani 50 yas ustu olsaniz neyse de. Agir ama guzel olsa yine neyse.

Cok sik modeller var aslinda onlara da bir bakin. Artik altinlar bile renkli renkli.

Svaroski düşünmem ama platin nasıl acaba ilk defa duydum ve merak ettim. Önerebileceğiniz site yada model var mı?

Bir google yayaim Pirlantaya ne dersin, gece disari cikarken straplez ve tek omuz elbiselerle super oluyor.

Su tasarimci pirlanta + platin tasarliyor, kel alaka olacak ama seviyorum:

http://www.pinterest.com/thediamondlady/lorraine-schwartz/

Google da pirlanta set aradim:

https://www.google.de/search?q=pirl...ug7AaqtYGgAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1556&bih=943

Bir de altin i yabana atmisim Zarif, daha genclere uygun setler var, onlar da guzel oluyor. Ben sunu begendim:

http://www.bilezikci.com/Suyolu-22-Ayar-Altin-Tasli-Taki-Seti,PR-8753.html

Son düzenleme:
Bu modeller cok agir yani 50 yas ustu olsaniz neyse de. Agir ama guzel olsa yine neyse.

Cok sik modeller var aslinda onlara da bir bakin. Artik altinlar bile renkli renkli.

Yapmayın yahu. İlk modellerin yani elmas olanların çok ağır, böyle saray kadınları tarzında olduğnun farkındayım. Yalnızca kolye tasarımı, o lalemsi şekli hoşuma gittiği için düşündüm ama sonra vazgeçtim. Fakat kenarı pırlantalı, beyaz olanlar 50 yaş üstü değil sanki ya. Ben çok şaşırdım açıkçası bu yorumlara.

Bir google yayaim Pirlantaya ne dersin, gece disari cikarken straplez ve tek omuz elbiselerle super oluyor.

Bir de altin i yabana atmisim Zarif, daha genclere uygun setler var, onlar da guzel oluyor.

Çok pahalı olmaz mı sırf pırlanta. :26: Altın da sanıyorum herkesin ortak fikri. :) Ama kimse örnek bir model koymadı ki karar vereyim. Ben google'a takı seti yazınca hep çok ağır, hasır vb setler çıkıyor tarzım değil.

Mune gerekeni yaptığında o bahsettiğim konunun sayfalarca tartışılmasına neden izin verildiğini de bana izah ederse sevinirim.

Mune sürekli bdvde konu taramıyor. Biri şikayet ederse o konuya bakıp gerekeni yapıyor. O konunun da taşınmasını istiyorsanız siz de gidin o konuyu şikayet edin. Bir çok hediye için açılmış konu taşındı. Bir kısmını bizzat ben şikayet ettim çünkü aynı kullanıcı tanışma yıldönümüi sevgililer günü, ilk bilmemne günü diye aynı ayda zibilyar tane konu açmıştı ve artık gına gelmişti. Ve de taşındı o konu. Bir başkası taşınmadıysa da kimse şikayet etmediğindendir. Yoksa Mune ellerini ovuşturup dur bakalım şu bdvde hangi konuları taşısam kimi kayırsam falan demiyor.

Son düzenleme:

Ben bunu defalarca kez izah ettim tekrarlıyorum. Benim o konulardan bir rahatsızlık duyduğum da yok bahsi geçen konuya bir itirazım da yok. Ama örnek verdiğim konu 25 sayfa tartışıldı. Biri şikayet etmese bile Mune görürdü diye düşünüyorum. Benim itiraz ettiğim nokta Munenin kimin konularını taşıdığı, kapattığı değil. Bu tarz bir uyarıyı hanımefendinin neden o kişiye değil de yalnızca bana yaptığıydı.

Bak o konuda haklisin sekerim

Altinda su stilleri begendim:

Burdaki kolyeler hos bence.

http://www.ekocakgold.com/?kategori-33-Allu-re-Koleksiyonu.html

Burdaki ilk 4 seti begendim:

http://www.bilezikci.com/Taki-Setleri,LA_622-2.html#labels=622-2

Bence bu stil seyleri dusunebilirsin, hos ve zarifler, yasina da uygunlar.

Burdaki modeller de keza, hepsi hos bence:

https://www.melisgold.com/Altin-Dugun-Setleri,LA_175-2.html#labels=175-2

http://www.ekocakgold.com/?urun-1520-14-ayar-sari-altin-set

Beyaz altinda bunu sevdim:

http://www.kuyumcular.org/detail.aspx?id=91+&uid=31

http://www.ekocakgold.com/?urun-1364-14-ayar-beyaz-altin-su-yolu-set

Kocakgold un beyaz altinlari da, sarilari da cidden hosmus, bence bir sitelerine bak.

Son düzenleme:

İçlerinden benim de beğendiklerim oldu üstünkörü bakınca. Ama sarı hiç sevmiyorum. Aynı modellerin beyazları da güzel durur mu acaba :26:

Arkadaş o konunun sahibini seviyor size gıcık oluyor dememi beklemiyorsunuz sanırım. Belki o hafta kadınlar kulübüne girmedi olamaz mı? Herkes bu siteyle yatıp kalkmak durumunda değil. Neyse muhtemelen konunuz taşınacak ben haksızlığa uğramış gibi hissetmeyin diye açıklama yapmıştım.

Konuya cevap vermem gerekirse: Elmas güzeldir. Onun dışında renkli taşlarda ise kıyafet seçiminizi göz önünde bulundurun. Misal ben özel günlerde siyah dışında en fazla kırmızıyı tercih ettiğimden kırmızı taşları almak isterim.

Bunları takıp Muhteşem Yüzyıl'da rol alma şansına sahip olabilirsiniz.

İçlerinden benim de beğendiklerim oldu üstünkörü bakınca. Ama sarı hiç sevmiyorum. Aynı modellerin beyazları da güzel durur mu acaba :26:

Kocakgold un beyaz altin setleri bence cok hos, siteye bir bak kuzum.

Ben de sari altin sevmem, takmisligim yoktur. 27 yasindayim bu arada, genelde Svarowski takiyorum. Degerli bir se olsun dersen bence beyaz altin setler super

Ben de klasik olamayanlardanım sanırım..
Sarıları, su yollarını sevmedim, sevemiyorum..
Set alışverişine çıktığımda ben de karar veremeyeceğim sanırım..
Neyse, almasam n'olur Ya Hû!

Edit: O sarılar yerine beşi bir yerdeler daha uygun olur sanki..

Son düzenleme:

Hayır tabi ki beklemiyorum. Hanımefendiyi tanımıyorum zaten. Bana gıcık olsa da umrumda değil. Tepkiyi yersiz buldum sadece.

Teşekkür ederim yorumunuz için de.

Bunları takıp Muhteşem Yüzyıl'da rol alma şansına sahip olabilirsiniz.

:) Komikmiş espriniz. Teşekkürler. Zaten bu takılar sadece Muhteşem Yüzyıl'da rol alanlar için tasarlanıyor. Halktan kimseler için değil.

Kocakgold un beyaz altin setleri bence cok hos, siteye bir bak kuzum.

Ben de sari altin sevmem, takmisligim yoktur. 27 yasindayim bu arada, genelde Svarowski takiyorum. Degerli bir se olsun dersen bence beyaz altin setler super

Svarowski hiç düşünmedim de araştırmadım da. Ona da bakayım bir. Belli olmaz belki beğendiğim olur. :) Evet altın seçersem kesinlikle beyaz olur. Sarı hiç tarzım değil.

Aynen canım ya alyans gibi değil ki keskin bir zevkim olsun, öyle karar vereyim. Bana çok lüzumlu gelmiyor, hatta almasam diye bile düşündüm ama sonra dedim yeri geliyor bilezikler falan satılıyor ama bu hatıra olarak kalıyor. Hem özel günlerde takılacak bir şey fena olmaz hani. :)

Suyolu gelinlikle hoş oluyor ama sonrası için çok kullanışlı gelmiyor bana. Bir de çok klasik, set istiyorum deyince direkt onu gösteriyorlar artık. Ben en çok yüzüğü kullanacağım için yüzüğe önem veriyorum. Bir de bu taşların her birinin bir anlamı, farklı enerjileri falan varmış. Asıl merak ettiğim konu oydu ama bilgi sahibi olan çıkmadı ne yazık ki.

Ayrıca evet sarılar bana da beşi bir yerdeyi hatırlattı biraz.

1. Hanımefendi editör.
2. Siz niye sete taktınız ki? Güzel bir yüzük alın, kibar bir pırlanta olabilir. Setler gerçekten çok çirkin. Yürüyen kuyumcu gibi olursunuz. Aynı şeyin hem kolyesini, hem yüzüğünü hem küpesini takmanın mantığı nedir?

Hanımefendi hakkında daha fazla konuşmak istemedikçe sürekli bu tarz yorumlar geliyor, bana da cevap hakkı doğuyor. Ben bana olan tepkisine değil, herkese aynı tepkiyi vermemesine takıldım yalnızca. Ama o da artık umrumda değil.

Ayrıca sete taktığımı nereden anladınız ki? Küpe zaten düşünmüyorum. Yüzük ve kolye düşünüyorum. En sondaki mavi, safir taşlı olandan yana en çok gönlüm. Onun en minik boyda taşlısını düşüneceğim eğer alacak olursam.
İlk baştaki elmas setlerin kolye tasarımları, o lale gibi şekli hoş geldi ama yalnızca kına gecemde bindallımla uyacağını, bir daha kullanamayacağımı düşündüğüm için onu eledim sonradan.
Diğer etrafı pırlanta olanlar için gelen eleştirilere de anlam veremedim açıkçası. Çirkin olduğunu ben düşünmüyorum.
Demek ki gerçekten zevkler tartışılmamalıymış.

Konumun alyans-takı modelleri bölümüne taşınmasını rica ediyorum. Daha güzelini bulamazsam mavi safir-pırlanta olanda karar verdim. Herkese teşekkürler.

*Taşınması mümkün değilse konumun yorumlara kapatılmasını rica ediyorum.

Son düzenleme:
Tanımıyorum dediğiniz için size tanıttım. Aranızda geçenlere yorum yapmadım farkındaysanız
Doğru, zevkler tartışılmaz. Ama şu da bir gerçek ki, bir şeyi birden fazla kişi beğenmiyorsa bunda bir hikmet vardır
Bindallı dediğimiz şey geleneksel bir kıyafet. Yukarıdaki örnekler bu kıyafetle kombin edilemeyecek kadar klasik. Çok boğucu olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…