• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı konusunda yardım lütfen :)

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
34
Selam kızlar :)

Mart'ın 22 sinde nişanım olacak inşallah. Tabi takı almaya cıkacagız. Hala ne tarz bilezik alsam bilemiyorum. Zarar etmeyi kimse istemez. İlerde satarsam zarar etmeyecek takılar almak istiyorum.

Fikirlerinizi benimle paylasırsanız sevinirim. Hepimize fikir olsun burda paylastıklarımız :34: (Desenlere takılmayın resimler internettendir.)
..............................................................................................................................................................................

$images.jpg

Bu bileziklerin kolda durusu çok güzel begeniyorum. Satıldıgında zarar edilirmi bilmiyorum acıkcası.
..............................................................................................................................................................................
$22-ayar-mega-bilezik-modelleri-fiyatlari-35-gram-038-600x600-300x300.jpg $705_buyuk_zoom.jpg $4246-_MG_3859.jpg

Bir üstte paylaştıgım bileziğin bir kalını buda. Beğeniyorum aslında ama birkaç tane kolda nasıl durur bilmiyorum.
Eki Görüntüle 953832

Saç örgü bilezik. Görünüş acısından çok güzel ama eminim zarar edilecektir
$Uclu-Adana-Burma-22-Ayar-Altin-Bilezik-25-gr__71964729_0.jpg

Veee adana burması :ssz: herkes kadın işi diyor. Bu yuzden kararsızım.
$pr_01_2868_max.jpg

Set almasam da böyle birşey alsam nasıl olur :)

bence kuyumcuya gittiğinizde satıldığında zarar ettirmeyeceklerden örnek göstermesini isteyin
kalın bileziklerden 3.sünün bir benzerini almıştık biz
zarar etmez demişlerdi benim hoşuma gitti kolda güzel duruyor
set konusunda da bence günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğin çok güzel modeller oluyor set al derim

Son düzenleme:
Çok kalın bilezikler çok hoş durmuyor bilekte bence yine siz bilirsiniz ama hakkınızda hayırlısı olsun iyi seçin iyi karar verin benim gibi pişman olmayın sonradan :(

benim bilezikler 1. olanda araba alacağımız için sattık zarar etmedik..bende set düşünmediğimden dediğin kolyeden aldık..ama çok kalın olduğundan fazla kullanamıyorum..yatırım amaçlı iyi olur ama..

Bende evlenirken yatırım amaçlı burma bilezik almıştık bir kenarda duruyordu sonra ev alırken bozdurduk hiç zarar etmeden alış fiyatına bozdular karlı bir iş oldu.

bilezik alacaksanız burma bileziği tercih edin, diğerlerine göre zararsız satabileceğiniz bir modeldir.

Back